Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu pierde bani la Pro Tv! Ferma nu-i ceea ce pare. Sume foarte mari
Mihaela Rădulescu pierde bani la Pro Tv! Ferma nu-i ceea ce pare. Sume foarte mari

Mihaela Rădulescu pierde bani la Pro Tv! Ferma nu-i ceea ce pare. Sume foarte mari

La o primă vedere, poate părea că Mihaela Rădulescu a dat lovitura la reality show-ul Ferma, dar ultimele dezvăluiri lansate chiar de ea infirmă acest aspect într-o anumită măsură.

În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, diva de la Pro Tv a recunoscut că activităţile specifice de la Ferma i-au adus şi unele neplăceri.

Printre ele regăsim un punc sensibil pentru aproape orice femeie: garderoba. În cazul ei, au fost câteva situaţii în care haine foarte scumpe au fost parţial distruse.

Şi aici s-a ajuns pentru că Mihaela Rădulescu ţine enorm la stilul modern şi elegant care a consacrat-o pe micile ecrane şi în viaţa de zi cu zi.

Balega şi mulsul în palton Channel

Mereu atentă cu felul în care arată, gazda emisiunii Ferma nu putea face rabat de la „apucăturile” ei.

Astfel, indiferent că situaţia poate impunea o ţinută sport sau una mai rustică, Mihaela Rădulescu a optat tot pentru ţinute făcute de casele de modă.

Astfel, aflăm că diva n-a avut nicio strângere de inimă când a trebuit să mulgă vaca în palton Channel sau când balega i-a pătat o pereche de cizme de marcă.

„Nu renunț la joie de vivre.”

„viva.ro: Am văzut că te gospodărești perfect pe acolo și că poți organiza în câteva clipe un ospăț pantagruelic, cu slană, brânzeturi și pălincă… Cum reziști în fața atâtor alimente hipercalorice?

Mihaela Rădulescu: Cu poftă! Mănânc tot ce-mi place, am doar grijă la cantități. Nu gândesc în calorii, ci în plăceri care-mi dau o stare bună.

Fac sport zilnic și nu mă chinui cu diete, ci mă delectez cu ce știu că mă face fericită. Nu renunț la joie de vivre nici în pădure”, a declarat gazda show-ului Ferma.

Lături pe fusta Cucinelli? Nu-i bai!

„viva.ro: Nu pot să nu-mi amintesc de niște imagini ilare din sezonul trecut, când ai muls vaca în palton Chanel și bluză albă cu volănașe…

Am remarcat că nici anul ăsta nu ai renunțat la garderoba de divă. Mai ai vreo istorisire amuzantă, s-a petrecut vreo wardrobe malfunction în timpul filmărilor?

Mihaela Rădulescu: Ador contrastele, la fel cum mă incită abordările diferite. Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară, doar nu era să-mi pun un trening  și o basma pe cap, ca să fiu de-acolo.

Sigur că există și riscuri în timpul procesului… Anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli…

M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti (zâmbește), iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare”, se mai arată în interviul publicat pe viva.ro.

Conform libertatea.ro, ţinutele menţionate valorează foarte mulţi bani, având în vedere că sunt create de case de modă celebre în toată lumea. Mai exact, este vorba despre câteva mii de euro, dar nu chiar şi mai mult.