Evenimentul Zilei > Social > Misterele plecării lui Șerban Huidu de la Prima TV. Reacția realizatorului
Misterele plecării lui Șerban Huidu de la Prima TV. Reacția realizatorului

Misterele plecării lui Șerban Huidu de la Prima TV. Reacția realizatorului

Șerban Huidu a fost dat afară de la Prima TV, după ce noua conducere a postului nu mai dorește difuzarea emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, pe care acesta o realizează de foarte mulți ani.

Emisiunea “Cronica Cârcotașilor” va fi scoasă de pe post, după 20 de ani de la prima difuzare, potrivit impact.ro.

Decizia a fost luată în contextul în care postul Prima TV a fost cumpărat, recent, de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, cel care patronează și postul Look TV.

Conform directivelor noii conduceri, Prima TV se va axa pe știri generaliste și sportive, informează impact.ro.

Deși emisiunea de satiră Cronica Cârcotașilor a consacrat postul TV, fiind cea mai populară producție din grila celor de la Prima TV, noul patronat a decis ca aceasta să dispară.

Nu se știe, încă, dacă emisiunea Cronica Cârcotașilor se va muta pe un alt canal de televiziune.

Noii șefi de la Prima au avut deja o discuție cu Huidu și echipa sa. Astfel, sezonul deja înregistrat va fi difuzat, iar mai apoi, emisiunea va fi scoasă definitiv din grila de programe, anunță sursa citată.

Se pare că Șerban Huidu are două luni pentru a se decide ce va face cu angajații și dacă va încerca să continue emisiunea pe un alt canal de televiziune. Cronica Cârcotașilor este difuzată pe același post încă de la prima sa ediție, adică în urmă cu 20 de ani, pe 14 aprilie 2000. Mai mult, emisiunea este considerată emblema postului, iar Șerban Huidu a fost vedeta care a consacrat Prima TV.

Reacția lui Șerban Huidu

Șerban Huidu a oferit o reacție pe marginea acestui subiect, pe pagina sa de Facebook.

„Nu am fost nici dat afară, iar emisiunea nu e preînregistrată. Următorul episod e miercuri la 20:00. Tot pe Prima TV România”, a notat Șerban Huidu, potrivit B1TV.

Șerban Huidu, Mihai Găinușă și Cătălin Dezbrăcatu’ (Codruț Kegheș) sunt figurile-cheie ale show-ului de televiziune. Șerban Huidu s-a retras de pe post în anul 2011, în urma accidentului rutier soldat cu decese. Nu mult l-a ținut pe Huidu această decizie, pentru că a revenit din nou pe post, 4 ani mai târziu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: