Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, schimbare spectaculoasă de look! Nu o mai recunoști!
Simona Halep, schimbare spectaculoasă de look! Nu o mai recunoști!

Simona Halep, schimbare spectaculoasă de look! Nu o mai recunoști!

Simona Halep a devenit de nerecunoscut cu ajutorul prietenei sale, hairstylista Laura Elena.

Simona Halep a mai reușit o performanță. Dar nu în lumea sportului, ea decizând să își schimbe look-ul.

Pentru acest lucru, ea a recurs la ajutorul unei bune prietene de a ei, hairstylista Laura Elena. Ea a ales să-și facă șuvite blonde și bucle. Simona Halep are 28 de ani și a câștigat primul turneu de după pandemie, cel de la WTA Praga, după care a decis să nu facă deplasarea pentru US Open.

Un cunoscut al Simonei Halep a dezvăluit că ea va mai avea un cuvânt greu de spus în lumea tenisului în următorii ani, respectiv în circuitul WTA. Acest lucru îl susține Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis.

„Simona Halep mai poate juca cinci-șase ani”

Simona Halep are 21 de titluri în palmares, constănțeanca fiind antrenată de Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov. Ea va juca tenis de cel mai înalt nivel și după 30 de ani.

Ion Țiriac este un apropiat al campioanei de la Wimbledon. El a dat asigurări că a două jucătoare a lumii va rămâne în elită încă cinci-șase ani, respectiv după vârstă de 30 de ani.

„Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile. Atenție! Halep e o jucătoare diversă.

E profesionistă în teren, dar în afara lui este o ființă. O femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep”, a declarat Ion Țiriac.

Palmaresul Simonei Halep

36 de milioane de dolari a câștigat Halep din tenis
508/216 e raportul victorii/eșecuri în WTA
1,5 milioane de dolari a câștigat din tenis în 2020
1 e cel mai înalt loc ocupat în ierarhia WTA, potrivit digisport.ro.