STOP înfometării. Ce să mănânci, ce cantitate şi la ce oră ca să SLĂBEŞTI oricât de mult îţi doreşti
- Maria Anghel
- 23 mai 2017, 10:37
Vrei să scapi de colăceii de pe abdomen? Nimic nu este imposibil. Şi nu trebuie să te înfometezi ca să reuşeşti acest lucru. Trebuie să şti doar ce să mănânci, dar şi ce cantitate şi la ce oră. Dacă cunoşti aceste reguli, poţi să slăbeşti oricât de mult îşi doreşti, chiar dacă asta înseamnă şi 30-40 de kilograme.
Aşadar, ce trebuie să mănânci e simplu:
Carne: de pui, curcan, vită şi peşte. Nimic altceva. Ştiu că e delicioasă o friptură de porc, dar dacă vrei să slăbeşti, până ajungi la greutatea dorită, ar trebui să renunţi la ea. Important este şi modul în care o găteşti. Ai voie să o mănânci fiartă, la aburi ori la cuptor, doar cu puţină sare. Dacă ne gândim la cantitate, ei bine, aceasta nu ar trebui să cântărească mai mult de 150 de grame la o masă şi nu mai mult de 250 de grame pe zi.
Legume. Cele mai indicate sunt roşii, castraveţi, ardei, morcovi, broccoli, conopidă, dovlecei, varză. Ele se pot mânca crude, fierte sau la aburi. Cu puţină sare. Ai voie 200 de grame de legume la masa de prâz, nu mai mult de 500 de grame pe zi. Sunt garnitura perfectă pentru porţia de carne.
Fructe: mere, caise, piersici, banane, pere, lămâi, grapefruit, pepene, prune. Ideale pentru gustări. Ai voie câte un fruct la o gustare. Piercile, bananele şi strugurii, consumate doar în loc de mic dejun.
Mai ai voie lapte dulce sau bătut la micul dejun, brânză slabă de vacă dimineaţa sau în salate.
De asemenea, mai ai voie ouă fierte sau ochiuri în apă. Ochiurile în apă doar la micul dejun, ouăle fierte la micul dejun sau în salate.
Ai voie să bei, în afară de apă, ceai verde. Cafeaua este permisă doar în cantităţi mici (adică o ceşcuţă), dimineaţa, neîndulcită.
Restul alimentelor nu sunt pentru tine până ajungi la silueta de vis.
Ideal la prânz să mâncaţi carne şi o garnitură de legume, la cină salată, la gustări câte un fruct iar dimineaţa dacă alegi să mănânci un ou fiert să îl combini cu ardei, roşii, castraveţi, morcov crud. În altă zi, înlocuieşti oul cu brânza şi tot aşa. Nu mănânci şi ouă şi brânză şi carne la aceaşi masă.
Micul dejun trebuie luat la ora 7. Şi nu trebuie sărit niciodată. Prima gustare a zilei la ora 10. Prânzul la 13:30. A doua gustare la 16:00, iar cina la 19:00 (nu mai târziu de această oră.