STAR FLASH: Angelina Jolie, agent secret

STAR FLASH: Angelina Jolie, agent secret

Lansare de telenovela. Cantareata si actrita de telenovele Adela Popescu si-a lansat, sambata, cel de-al doilea album, intitulat „Iubire ca in filme”.

Evenimentul a reprezentat o dubla lansare: Adela a oferit publicului cel de-al doilea material discografic al sau, iar Ioana Ionescu, personajul ei din telenovela, si-a lansat albumul de debut. Imagini de la eveniment (la care au participat peste 4.500 de fani) vor fi difuzate in telenovela de la postul Acasa.

Este pentru prima oara in Romania cand o astfel de lansare face parte din scenariul unei productii pentru televiziune.

Vedete pe podium. Saptamana Modei de la New York a inceput cu un show de zile mari. La initiativa Primei Doamne, Laura Bush, mai multi designeri celebri s-au reunit intr-o parada a tinutelor de culoare rosie, eveniment care si-a propus sa atraga atentia asupra pericolului bolilor de inima.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe podium au urcat mai multe personalitati, care au imbracat rochii semnate de Bill Blass, Carolina Herrera, Donna Karan sau Douglas Hannant. Printre vedetele care au sustinut demersul Laurei Bush s-au numarat actritele Kim Cattrall, Lauren Hutton si Kelly Ripa sau prezentatoarea CNN Paula Zahn. La evenimentul de la New York au fost luate in discutie si problemele legate de interzicerea pe podium a modelelor „masura zero”.

Jolie 007. Actrita americana Angelina Jolie a declarat pentru revista „Entertainment Weekly” ca isi doreste sa fie prima femeie din istorie care interpreteaza rolul celebrului Agent 007.

„Mi-ar placea sa fiu un personaj negativ sau prima femeie Bond”, a spus ea. Actrita fusese contactata pentru rolul Vesper Lynd, iubita lui James Bond din „Casino Royale”, dar a fost nevoita sa refuze pentru ca era insarcinata. Locul ei a fost luat de Eva Green, care a jucat alaturi de Daniel Craig, interpretul agentului secret britanic.