Evenimentul Zilei > Actualitate > Sprâncenele înainte de toate. Polițist prins la pensat în timpul serviciului. Era la „cules de informații”
Sprâncenele înainte de toate. Polițist prins la pensat în timpul serviciului. Era la „cules de informații”

Sprâncenele înainte de toate. Polițist prins la pensat în timpul serviciului. Era la „cules de informații”

Un agent de poliție, preocupat de propiul look, și-a permis o ședință programată pentru pensat chiar în timpul orelor de serviciu. El a fost descoperit întâmplător, în timpul unei acțiuni de urgență care a aut loc în zonă.

În cadrul Poliției Capitalei a fost pornită o anchetă internă. Aceasta a fost inițiată după ce un agent de poliție a fost găsit la un salon de cosmetică în timpul serviciului.

Programat la pensat în timpul serviciului

Agentul de poliție se programase la pensat, la un salon aflat pe raza altei secții, chiar în timpul misiunii, potrivit primelor informații.

Descoperirea a fost făcută de șefii lui atunci când a apărut o urgență. Toate echipajele din zonă au fost nevoite să intervenă într-o situație de urgență. Mai puțin agentul de poliție, care încă nu terminase procesul de înfrumusețare.

Cosmeticiana l-a dat însă de gol, iar jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația, relatează Digi 24.

Astfel, jandarmul însoțitor a întocmit un raport în care a explicat situația. Momentan, agentul de poliție de la secția 23 de poliție este verificat de către superiorii lui.

Agentul de poliție ar fi mințit în raportul încheiat la ieșirea din tură

Potrivit primelor informații ale cercetării, agentul de poliție ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură. El ar fi declarat că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare, dar o angajată a acelui salon a declarat că polițistul a mers la ea în acea seară.

Incidentul a avut loc la începutul acestui an. Agentul, încadrat în Serviciul de Ordine Publică al Secţiei 24 Poliţie Bucureşti, este cercetat disciplinar. În timpul programului de lucru, chiar pe durata unei intervenţii de urgenţă, el s-ar fi aflat la pensat, într-un salon de înfrumusețare din Vitan, aflat pe raza Secţiei 11 Poliţie.

La audieri, poliţistul ar fi explicat că se afla în salonul de înfrumuseţare nu pentru a se pensa, ci pentru a culege informaţii.