Soțul prezentatoarei emisiunii Acces Direct din cadrul Antena 1 a vrut să-și facă dreptate singur, după ce Mirela Vaida a fost atacată, din nou, în platoul emisiunii de către aceeași femeie cu tulburări psihice. Aceasta a vrut să o atace cu piatra, însă angajații au fost vigilenți și au imobilizat-o pe femeie. A

„Am un soț acasă, care e revoltat”

Mirela Vaida a declarat că soțul îi este revoltat, în condițiile în care nicio autoritate nu ia măsuri în ceea ce o privește pe soția sa, care a fost atacată pentru a doua oară de către o persoană cu tulburări psihice. Vedeta, însă, l-a convins pe soțul său să nu acționeze.

„Am un soț acasă, care e revoltat. Mi-a și spus că dacă se duce la Antoanela, îi face un vânt și gata. Dar nu, că i-am zis: Pe tine te și leagă. Am un tată care plânge. De ce nu face nimeni nimic? Hai, că Antoanela ca Antoanela, dar trebuie să murim ca să acționeze cineva?”, s-a exprimat prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Context. Mirela Vaida a fost atacată în platoul emisiunii

După două luni de zile de când o femeie cu tulburări psihice a atacat-o pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii, cu o cărămidă, aceasta și-a făcut din nou prezența. Femeia a spart geamurile platoului de filmare, s-a dezbrăcat și a încercat să intre în platoul emisiunii Acces Direct.

De această dată, angajații au fost vigilenți și au imobilizat-o pe femeie. Agresoarea a fost reținută de oamenii de pază până când a sosit un echipaj de poliție.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Cu privire la persoana în cauză facem următoarele precizări : În data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiași post de televiziune și a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă.

În urma cercetărilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1”, a transmis Poliția Capitalei.

Mirela Vaida s-a arătat revoltată de faptul că femeia a fost lăsată în libertate, cânt tentativa de omor a fost evidentă. „Este tentativă de omor. Cum de este liberă această femeie? Suntem într-o junglă? Nu, suntem într-un stat cu legi, unde cetățenii trebuie să fie protejați”, a fost prima reacție a prezentatoarei TV, Mirela Vaida.