Evenimentul ZileiSocialConsternare în direct, la TV. Jurnalistul CTP a plecat, nervos, din emisiune. Scene incredibile

Consternare în direct, la TV. Jurnalistul CTP a plecat, nervos, din emisiune. Scene incredibile

Consternare în direct, la TV. Jurnalistul CTP a plecat, nervos, din emisiune. Scene incredibile
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a plecat vineri seara din timpul unei emisiuni televizate în care era invitat și ministrul demis, Vlad Voiculescu. Pur și simplu a lăsat lavaliera și a plecat, scuzat fiind de moderator că așa a fost stabilit.

Trebuie spus că inițial CTP a fost un aprig apărător al fostului ministru. Mai apoi și-a nuanțat poziția. „Nu știu cum a fost posibil ca peste noapte să se transforme domnul Vlad Voiculescu dintr-un activist umanist bun într-un politican prost”, a spus el.

Cristian Tudor Popescu a participat, vineri seara, la Digi 24, la o emisiune la care a fost invitat și Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. Numai că, după doar 30 de minute, CTP a ales să plece din platou, după mai multe răspunsuri care l-au uluit pe jurnalist, între care și că numărul morților din cauza COVID-19 ar fi mai mare cu câteva mii decât raportarea oficială. Întrebat de mai multe ori de către jurnalist pe ce se bazează când susține acest lucru, fostul ministru nu a putut da un răspuns clar.După pauza publicitară, Cristian Tudor Popescu nu a mai apărut în platou.

Mai departe, Vlad Voiculescu a încercat să ofere alte aparențe momentului făcând o reverență verbală în fața jurnalistului.

„Îmi pare rău că a plecat. A fost unul dintre cei mai duri critici ai mei și voiam să abordăm mai multe teme”, a spus Vlad Voiculescu șocat de dispariția intempestivă a jurnalistului.

Dar ce s-a întâmplat pe parcursul serii? EvZ vă oferă momentele importante ale zilei în cazul Vlad Voiculescu.

În primul rând: 

Ce a declarat Vlad Voiculescu la Digi 24 Interviul, INCREDIBIL

După aceea, Vlad Voiculescu a admis o informația speculată pe surse de mass media:

Cum a fost păcălit Vlad Voiculescu de Andreea Moldovan

Mai apoi, au fost următoarele evenimente pe surse sau oficiale. Evenimentul Zilei vă pune linkurile la dispoziție

Vlad Voiculescu, trădat de Barna

Cine minte? Ce spune Dan Barna despre discuțiile din interiorul coaliției despre Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a băgat PNL în ședință

Realizatorul emisiunii a precizat că CTP a plecat pentru că stabiliseră de la început că nu va rămâne toată ediția.

Diferența în raportarea morților COVID poate să fie de ordinul miilor

„O problemă cu siguranță există. Am făcut verificări la nivel de spitale, în cele două platforme în care se raportează. Au fost comparate cele două platforme, alerte.ms.ro și corona-forms. Pe o platformă raportează spitale, iar pe cealaltă toate entitățile, și diferența este semnificativă”, a declarat ministrul demis.

El consideră că există indicii serioase că a avut loc o subraportare.

Cea mai proastă veste pentru Voiculescu și USR vine de aici. George Simion i-a luat locul lui Dan Barna

„Din ce cred că s-a întâmplat, și am indicii serioase, există o subraportare. Nu schimbă realitatea, dar schimbă percepția. Am luat un spital, ne-am uitat la cifra deceselor și ne-am uitat cum e raportată în fiecare platformă. În ambele există o subraportare, iar diferența dintre cele două platforme e semnificativă. Avem o platformă în care raportează spitalele, și cealaltă în care raportează mai multe instituții. Raportatea numai din spitale e cu mii de cazuri mai mare decât cea din mai multe instituții”, a mai spus Vlad Voiculescu.

„Datele nu sunt certe. Ce este cert e că există o diferență și că diferența e semnificativă și că e de ordinul miilor, nu poate fi exclus că e de ordinul miilor”, a mai afirmat acesta.


Accesează: