Evenimentul Zilei > Monden > Clipe de groază la Antena 1. Mirela Vaida, atacată din nou. „E tentativă de omor”
Clipe de groază la Antena 1. Mirela Vaida, atacată din nou. „E tentativă de omor”

Clipe de groază la Antena 1. Mirela Vaida, atacată din nou. „E tentativă de omor”

Mirela Vaida a trecut prin momente de groază, din nou. Femeia care a atacat-o cu o piatră s-a întors la sediul Antena 1.

Femeia cu tulburări psihice, care a atacat-o pe Mirela Vaida cu o cărămidă chiar în platoul emisiunii Acces Direct, s-a întors la locul faptei la două luni distanță. Scenele survin la câteva zile după ce fotoreporterii EvZ au surprins-o pe vedeta TV în ipostaze inedite

Și de această dată, femeia s-a dezbrăcat și a încercat să intre în platoul emisiunii Acces Direct. De această dată, angajații au fost vigilenți și au imobilizat-o pe femeie. Agresoarea a fost reținută de oamenii de pază până când a sosit un echipaj de poliție.

Mirela Vaida s-a arătat revoltată de faptul că femeia a fost lăsată în libertate, cânt tentativa de omor a fost evidentă. „Este tentativă de omor. Cum de este liberă această femeie? Suntem într-o junglă? Nu, suntem într-un stat cu legi, unde cetățenii trebuie să fie protejați”, a fost prima reacție a prezentatoarei TV, Mirela Vaida.

Mirela Vaida a început să plângă în direct

În urmă cu doar câteva zile, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii Acces Direct, după ce a aflat că o fostă invitată de-a sa în platoul Antena 1, în vârstă de 37 de ani, a fost ucisă de iubitul său care era foarte gelos.

Prezentatoare emisiunii de la Antena 1 nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă, după ce a primit vestea că o femeie pe care o invitase în emisiunea Acces Direct în luna ianuarie a fost ucisă de către iubitul ei.

Vedeta a transmis că se așteaptă să i se întâmple și ei același lucru. ea a acuzat atitudinea autorităților, care se prefac că nu aud strigătele de ajutor ale persoanelor aflate în astfel de situații. ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos… pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct….”, a spus prezentatoarea Mirela Vaida.

Decizia procurorului de caz putea să provoace o dramă

Procurorul de caz a luat o decizie neașteptată. El nu a încadrat acea faptă la tentativă de omor. Procurorii au scris în ordonanţa de clasare și că, pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective. Totodată, procurorul a mai spus că este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane pentru ca o persoana să fie acuzată.

În momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi „rupă capul” Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o, a spus procurorul.

El consideră că nu se întrunesc elementele infracţiunii de tentativă de omor. În plan obiectiv, procurorul de caz mai subliniază că este necesară existenţa unei acţiuni ale cărei caracteristici să conducă la concluzia că acţiunea a vizat luarea vieţii unei persoane. S-a mai menționat faptul că agresoarea a aruncat cu o piatră de dimensiune medie, de la trei metri depărtare, către o zonă care nu este considerată vitală şi într-un spaţiu deschis.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: