Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii șoc au ieșit la iveală în cazul Acces Direct. „Vreau să-i tai capul”
Detalii șoc au ieșit la iveală în cazul Acces Direct. „Vreau să-i tai capul”

Detalii șoc au ieșit la iveală în cazul Acces Direct. „Vreau să-i tai capul”

Prezentatorea grupului Intact nu își poate reveni din șocul vieții ei. Mirela Vaida a dat noi detalii teribile despre atacul recent care a avut-o în prim plan.

Imaginile pe care Mirela Vaida le-ar vrea uitate. Acum câteva zile, în cadrul emisiunii Acces Direct s-a petrecut un episod șocant, care nu a fost deplin elucidate.

Mirela Vaida: ”Oamenii au devenit diabolici, au simțit că a fi hater este cool”

Realizatoarea Mirela Vaida a spus, cu lacrimi în ochi, că ”oamenii s-au înrăit, au devenit diabolici, au simțit că a fi hater este cool”. Despre cei care nu o cred, Vaida crede că ”fiecare e liber să creadă ce vrea, eu am trecut pe lângă moarte”, arată DCnews.

”O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou. Și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu. Faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap.

”Intrase și cu un minut înainte, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni”

Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit”, a dezvăluit Mirela Vaida, la Antena 3.

Despre agresoare, vedeta a precizat: ”N-am cunoscut-o niciodată. Culmea, înțeleg că este din județul Iași. Am aflat de la cei de la Poliție, care mi-au arătat inclusiv adresa de domiciliu. Nu-mi spune nimic nici numele ei. Nu știu cine este și de unde a apărut.”

Conform Mirelei Vaida, procurorii ar urma să o încadreze pe atacatoare la o faptă mai puțin gravă. Motivul este că traiectoria cărămizii ar fi indicat că ar fi venit în umăr, nu în cap.

Imaginile pe care Mirela Vaida le-ar vrea uitate. ”Am vrut s-o omor, vreau s-o omor, vreau să-i iau capul”

”Ea (n.r. atacatoarea) ar fi și spus la ieșirea din sediu, când o duceau polițiștii încătușată: ”Am vrut s-o omor, vreau s-o omor, vreau să-i iau capul”, a anunțat prezentatoarea Antena 1.

În urma plângerii efectuate de vedetă, Poliția va merge la spital, la atacatoare, pentru a verifica dacă a avut discernământ. ”Eu cred că ea nu a acționat singură, ci ar fi fost adusă sau învățată de cineva. Sau i s-ar fi arătat de cineva pe unde să intre și când anume. Ea repeta continuu ”să-mi dai banii, să-mi dai banii”. Am întrebat pe cei de la poliție despre ce sumă ar fi vorba. Ea ar fi spus 300 de milioane. Nu a fost niciodată în emisiunea noastră, nu a fost subiect de emisiune, nu a fost nici în public, nu știu cum a ajuns” a mai precizat Mirela Vaida.

Citește și Exclusiv EVZ. Ce s a întâmplat cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în studioul Acces direct

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: