Evenimentul Zilei > EVZ Special > Mirela Vaida trăiește un coșmar. Detaliile sunt de groază. Pleacă de la Acces Direct?
Mirela Vaida trăiește un coșmar. Detaliile sunt de groază. Pleacă de la Acces Direct?

Mirela Vaida trăiește un coșmar. Detaliile sunt de groază. Pleacă de la Acces Direct?

Prezentatoarea Mirela Vaida a vorbit, luni, la Acces Direct, despre episodul care i-a provocat mari traume în ultimele zile.

Mirela Vaida este foarte afectată după incidentul petrecut, vineri, la emisiunea Acces Direct. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost atacată cu o piatră, de o femeie care a pătruns goală în studio. Și care i-a cerut să-i restituie o sumă de bani. Luni, vedeta TV a mers la poliție și a formulat o plângere penală.

Mirela Vaida a plâns la Acces Direct și a vorbit despre incidentul de vineri

Tot luni, printre lacrimi, ea a povestit în cadrul emisiunii Acces Direct că a rămas marcată de evenimentul petrecut vinerea trecută. „Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră.

E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut.” A spus Mirea Vaida.

„De ce este femeia asta în libertate?”

Ea a mai afirmat că a avut probleme cu somnul după acel eveniment, despre care spune că a traumatizat-o. „Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin acest platou. Problema e că femeia aceasta, dacă e bolnavă psihic, este clar că nu va răspunde penal. Dacă această femeie a fost externată de la Obregia săptămâna trecută cu diagnosticul retard mintal, de ce este în libertate?!”

Ea a mai afirmat că îi este greu să mai stea în platoul de filmare unde s-a petrecut incidentul care ar fi putut să o coste viața. „Îmi este foarte greu să fiu punctul de referință al unei emisiuni zilnice de două ore! Să retrăiesc în fiecare zi două ore coșmarul ăsta! E un loc în care eu mi-am văzut moartea cu ochii!”