Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida a fost atacată de o femeie la Acces direct. Primele reacţii. Update
Mirela Vaida a fost atacată de o femeie la Acces direct. Primele reacţii. Update

Mirela Vaida a fost atacată de o femeie la Acces direct. Primele reacţii. Update

Prezentatoarea emisiunii Acces direct, Mirela Vaida, a fost atacată de o femeie dezbrăcată chiar în timp ce relata despre cazul stomatologului care îşi droga pacientele.

Update. „Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe YouTube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune «vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie».

După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Boureanu-Vaida după reluarea emisiunii.

Ştirea iniţială: Mirela Vaida a fost atacată de o femeie goală la Acces direct. Vedeta e în stare de şoc. Mirela Vaida a fost surprinsă de intrarea intempestivă a femeii, care a aruncat spre ea cu un obiect contondent. Din fericire, membrii echipei de producţie au intervenit la timp şi intrusa a fost imobilizată rapid.

Prezentatoarea emsiunii Acces direct nu a fost atinsă de obiectul aruncat de femeie. Conform primelor informaţii ale celor de la Antena 3, se pare că nepoftita a intrat în studio printr-o intrare laterală.

Producătorii emisiunii de la Antena 1 au chemat Poliţia şi Ambulanţa. Conform ultimelor informaţii, agresoarea avea o cărămidă în mână şi i-a cerut bani Mirelei Boureanu-Vaida.

Mirela Vaida a fost atacată de o femeie goală la Acces direct

Vedeta Antenei 1 a susţinut că habar n-are cine este individa. La reluarea emisiunii, Mirela Vaida era vizibil marcată şi a povestit plângând că este şocată.

De asemenea, prezentatoarea a dezvăluit  că se teme pentru siguranţa ei după ce a primit ameninţări pe Internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Filmarea cu momentul atacului poate fi urmărită aici. Ştire în curs de actualizare. Vom reveni curând cu ultimele informaţii suplimentare despre măsurile luate de poliţişti după atacul de la Acces direct.