Evenimentul Zilei > Actualitate > Acuzații grave lansate după ce o femeie nevăzătoare a căzut de la etajul spitalului și a murit
Acuzații grave lansate după ce o femeie nevăzătoare a căzut de la etajul spitalului și a murit

Acuzații grave lansate după ce o femeie nevăzătoare a căzut de la etajul spitalului și a murit

O femeie cu deficiențe de vedere a murit după ce a căzut de la etajul spitalului. Fiul victimei lansează acuzații dure.

O femeie nevăzătoare a murit după ce a căzut de la etaj, la Spitalul din Marghita (județul Bihor). Femeia a fost internată fără însoțitor, deși nu se putea descurca singură. Având în vedere problemele de vedere cu care se confrunta. Un moment fatal a făcut ca pacienta să cadă de la etaj și să-și piardă viața. Fiul victimei a vorbit despre acest caz dramatic. El a acuzat personalul medical, pentru că nu i-a permis mamei sale să beneficieze de sprijin.

O femeie nevăzătoare a murit după un accident petrecut în spital

„Mama mea a murit în spital în data de 7 februarie 2021. Era oarbă nu vedea deloc, avea certificat de handicap. Pe mine nu m-a lăsat să o însoțesc nicăieri. Au luat-o cu salvarea de la Subplac au dus-o la spital în Marghita, Bihor. De la Marghita au trimis-o la Oradea. Atunci noaptea, la 23:30 au trimis-o înapoi la Marghita.

Au ţinut-o internată în spital, fără să o schimbe nimeni în spital. I-am adus haine că nu m-au lăsat decât la poartă. I-am dus pachet și marți, și vineri”. A povestit bărbatul pentru Antena 3.

„Dacă era nevăzătoare, a căzut de la etajul 3, pe geam. Vă dați seama? Duminică. Cum au pus-o chiar în patul de lângă geam, când erau paturile libere la ușă? Asta nu înțeleg.

N-a comunicat nimeni cu ea. Nu i-au spus nimic. Au pus-o în pat acolo, criminalii ăștia și au lăsat o să moară. După ce a căzut maica-mea nu i-a simțit nimeni lipsa în spital, în salon. Nici n-a știut nimeni când a căzut, ce s-a întâmplat”. A mai afirmat fiul femeii care și-a pierdut viața.

„Nu și-a dat seama că a căzut de la etajul 3”

De asemenea, el a mai povestit că mama sa a fost găsită din întâmplare, după ce căzuse de la etaj. „Mi-a spus medicul că a găsit-o întâmplător, o femeie care a trecut pe acolo şi a văzut-o că era jos. Ei nu au știut. Nici el cu toate că la el era, la doctorul Cristea din Oradea. A zis că nu a recunoscut că e ea. Nu şi-a dat seama că a căzut de la etajul 3. Au zis că au resuscitat-o, dar medicul legist a scris pe hârtie că a murit cum a căzut.

Nu știe nimeni la ce oră a căzut ea pe geam. Femeia a găsit-o la 9:30, cam așa. Nu spune nimeni nimic. Nu vrea să vorbească nimeni în spital. M-au lăsat numai să mă duc la morgă și să o ridic”.