Evenimentul Zilei > Actualitate > Taximetristă, atacată de doi huligani. A fost lovită cu o sticlă în cap
Taximetristă, atacată de doi huligani. A fost lovită cu o sticlă în cap

Taximetristă, atacată de doi huligani. A fost lovită cu o sticlă în cap

O femeie din Timișoara a fost atacată în cursul nopții, de miercuri spre joi, de doi indivizi beți și foarte gresivi.

Taximetristă atacată de doi huligani.. Potrivit unor surse judiciare, femeia este taximetrist iar la un moment dat ar fi refuzat să îi ducă pe cei doi spre adresa dorită. O femeie din Timișoara a fost atacată în cursul nopții, de miercuri spre joi, de doi indivizi beți și foarte gresivi.

De aici și până la agresiune nu a mai fost decât un pas. Colegii femeii spun că aceasta a apucat să anunțe prin stație ca are probleme cu doi tineri, care sunt sub influența alcoolului și poate a drogurilor. Rapid la fața locului și-a făcut apariția un coleg care a încercat să aplaneze conflictul dar nu a putut. Femeia s-a refugiat în benzinărie, dar agresorii au intrat și ei pentru a-și cumpăra bere și țigări.

Angajații de la Benzinăria Mol au declarat că în interiorul magazinului nu a avut loc nicio altercație. Cel mai probabil femeia a fost lovită cu sticla în  cap în parcarea benzinăriei. Atacul ar fi avut loc în parcarea benzinăriei, femeia fiind lovită cel mai probabil cu o sticlă în cap.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului. Taximetristă atacată de doi huligani.

În scurt timp, în benzinăria de pe Calea Aradalui a apărut și un echipaj de poliție de la Secția 4, din cadrul Poliției municipiului Timișoara. Cei doi agenți nu au putut să le facă față agresorilor care erau tot mai ”turbați”. Așa se face că în zonă a fost direcționat un echipaj de jandarmi de la Brigada de Intervenșie Timiș.

Martorii spun că cei doi agresori erau extrem de violenți, chiar și în prezența oamenilor legii.

”Jandarmii au venit rapid și s-au luptat cu ei minute bune. Nu au vrut cu vorba bună, așa că au trecut la acțiune. Și după ce erau legați la mâini au dat cu picioarele în toate direcțiile”, a spus unul dintre martori.

În cele din urmă, cei doi agresori au fost încătușați, dar cu toate astea au lovit cu picioarele mașina de poliție care i-au transportat la Secția 4.

Unul dintre bărbați, Alexandru Coroiu a fost reținut pentru 24 de ore. Acuzațiile aduse de procurori se referă la tulburarea liniștii publice și lovit și alte violențe.

Foto: pressalert.ro