Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorin Oprescu internat de urgență la Matei Balș. S-a infectat cu coronavirus, deși este vaccinat cu ambele doze
Sorin Oprescu internat de urgență la Matei Balș. S-a infectat cu coronavirus, deși este vaccinat cu ambele doze

Sorin Oprescu internat de urgență la Matei Balș. S-a infectat cu coronavirus, deși este vaccinat cu ambele doze

Fostul primar general al Capitalei, medicul Sorin Oprescu a fost internat de urgență la Spitalul Matei Balș, fiind infectat cu coronavirus. Trebuie spus că el este vaccinat cu ambele doze.

Apropiații săi spun că în ultimele zile Oprescu s-a simțit rău, fără a bănui însă ca ar fi infectat cu coronavirus.

În urma testării, a fost confirmată suspiciunea de infectare cu SARS-CoV-2. Cum starea sa a continuat să se înrăutățească, Oprescu a fost dus la spital cu ambulanța.

Iniţial, Sorin Oprescu a avut o răceală, după care testul a arătat că este infectat cu coronavirus, informează Antena 3.

Starea de sănătate a fostului edil nu este una foarte buna, fiind în acest moment în perfuzii. Cu toate acestea, starea lui este una stabilă.

Sorin Oprescu s-ar fi infectat chiar la Spitalul Municipal la scurt timp după deschiderea secţiei COVID-19. În prezent el este monitorizat atent de colegii săi, el având şi diabet zaharat, hipertensiune arterială şi are montat un stent.

Alături de Oprescu, la Matei Balș se află internate și Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani

Și artista Elena Merişoreanu s-a infectat cu coronavirus şi a fost internată de urgenţă la Institutul Matei Balş din Capitală.

Elena Merişoreanu, în vârstă de 74 de ani, a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID, dar nu a scăpat de infectarea cu coronavirus.

Ea se simţea rău de circa o săptămână, avea o răceală puternică, dar nu a pus-o pe seama COVID. În urmă cu o lună, Elena Merișoreanu a fost internată la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

Potrivit unei surse din spital, starea ei de sănătate este stabilă, dar gravă.

Și Viorica de la Clejani, infectată cu coronavirus, este internată la Institutul Matei Balş din Capitală. Starea ei de sănătate este stabilă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: