Sorin Cîmpeanu a comentat petrecerea lui Selly, la care au cântat Tzancă Uraganu şi Biju. Într-o intervenţie la Digi24 (n.r. – post care l-a un moment dat l-a invitat pe Selly pentru a-i mobiliza pe români să respecte regulile de distanţare în pandemie), Sorin Cîmpeanu a dezaprobat gestul vedetei.

De altfel, chiar după acea apariţie, Selly a oferit un contraexemplu şi a mers acasă la Dorian Popa, alături de care a sărbătorit 1 Mai în piscină, alături de mai multe persoane.

„Aleg să stau acasă pentru că sănătatea țării mele este mai importantă decât orice orgoliu sau ambiție profesională, personală. Vă încurajez și pe voi să stați acasă, să fiți responsabili și să ascultați ce zic autoritățile pentru că traversăm o perioadă nemaiîntâlnită până acum”, spuse Selly într-un mesaj transmis în luna martie 2020.

Luni seara, Sorin Cîmpeanu a spus ce crede despre petrecerea lui Selly din weekend. Ministrul Educaţiei cunoaşte că Andrei Șelaru este un vlogger foarte urmărit de tineri şi la copiii care merg la școală.

Sorin Cîmpeanu a comentat petrecerea lui Selly

„Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend.

Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și non-responsabile”, a declarat ministrul educației.

Întrebat de jurnalistul Cosmin Prelipceanu (n.r. – care a moderat şi emisiunea în care Selly dădea sfaturi despre pandemie la Digi24) dacă există pericolul ca alți tineri să ia drept exemplu această petrecere care a încălcat regulile din pandemie, Sorin Cîmpeanu a spus: „Ca om de media, știți foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranță da, există pericolul.

După cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui.”

Amintim că Selly și-a serbat în weekend ziua de naștere la o vilă din Snagov. Acolo au venit mai mulți prieteni, dar și maneliştii Tzancă Uraganu şi Bijou. În imagini de pe rețelele sociale, s-a văzut cum au fost ignorate şi încălcate regulile de distanțare socială.

Petrecere de neuitat pentru Selly în pandemie

Evenimentele private sunt interzise în această perioadă, astfel că polițiștii au intervenit și au dat amenzi în valoare de 15.000 de lei. Cu privire la acest subiect, Digi24 a transmis că nici Selly, nici organizatorul evenimentului nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere.

Luni dimineață, Selly anunţase pe Instagram că va prezenta un răspuns despre petrecerea dată în pandemie. Ulterior, pe YouTube a transmis că își asumă faptele şi că polițiștii și-au făcut datoria. Nu a uitat să menţioneze că „legea e complet idioată”. El a mai subliniat că nu este adeptul teoriilor conspiraționiste. Selly crede în pandemie și a ţinut să spună că a încercat să respecte cât mai mult restricțiile. El le-ar fi cerut celor care au venit la petrecerea lui să-și facă un test pentru Covid-19.

Selly dă asigurări că la petrecere nu s-au aflat mai mult de 20 de persoane într-o încăpere, în timp ce în cluburile din București este înghesuială.

Conform Digi24, vloggerul va plăti amenda deși susține că încă nu a primit o hârtie și nu-i știe cuantumul.