Evenimentul Zilei > Sport > Sorana Cîrstea a scăpat de carantina din Australia. Jucătoarea de tenis s-a simțit ca la pușcărie
Sorana Cîrstea a scăpat de carantina din Australia. Jucătoarea de tenis s-a simțit ca la pușcărie

Sorana Cîrstea a scăpat de carantina din Australia. Jucătoarea de tenis s-a simțit ca la pușcărie

Sorana Cîrstea a trecut peste carantina impusă în Australia și a jubilat, pentru că perioada i s-a părut a fi cumplită.

Sorana Cîrstea a trebuit să suporte carantina impusă în Australia. Jucătoarea de tenis din România a stat în izolare, așa cum au făcut-o toți participanții la Australian Open. Sportivei în vârstă de 30 de ani i s-a părut foarte dificilă perioada carantinei. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Sorana Cîrstea a transmis că a răsuflat ușurată. Pentru că s-a încheiat corvoada.

Închisă 351 de ore, numărate

„În total, am stat 351 de ore închisă, în detenție, fără să am măcar vreo fereastră! Primul lucru pe care-l voi face când ies afară? O să ma așez pe primul trotuar și o să respir aer curat”. A fost mesajul transmis de sportiva din Târgoviște pe Instagram.

Ea a fost băgată în carantină de autoritățile de la Antipozi și pentru că a călătorit în avion alături de persoane depistate pozitive. În urmă cu câteva zile, românca i-a luat peste picior pe organizatori. Pentru că se înduraseră să-i facă rost de un aspirator.

Sorana Cîrstea, despre carantina dificilă

„Aceasta este starea mea acum, după ce departamentul de sănătate a aprobat în sfârșit cererea mea de a primi un aspirator. Nu am mai fost așa fericită în viața mea. Ziua 9 de detenție va fi cea mai bună de până acum”.”, scria Sorana Cîrstea pe contul de Twitter.

„Unii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este SĂ CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării.” Mai explica Sorana Cîrstea.

În timp ce Adrian Cruciat, antrenorul ei, povestea. „Am fost într-o detenție, așa cum este definită oficial de guvernul australian. În condiții bune, la hotel, dar nu am avut voie nici să deschidem geamul. Ușa o deschideam doar pentru a primi mâncarea, lăsată într-o pungă.”