Evenimentul Zilei > Politica > Sondaj CURS. Călin Popescu Tăriceanu, cu zece procente peste Iohannis, în Bucureşti
Sondaj CURS. Călin Popescu Tăriceanu, cu zece procente peste Iohannis, în Bucureşti

Sondaj CURS. Călin Popescu Tăriceanu, cu zece procente peste Iohannis, în Bucureşti

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, stă mai bine în aprecierea electoratului, în Bucureşti, faţă de preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

Potrivit unui sondaj al Centrului de Sociologie Urbană și Regională – CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, Tăriceanu ar strânge 31% din sufragiile bucureştenilor, în timp ce Iohannis ar aduna abia 21%.

Abia pe locul al treilea, în acest sondaj, prezentat de portalul www.romaniatv.net, se află preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu 17%. Acesta e urmat de Victor Ponta, cu 12% şi Dacian Cioloş, cu 9%.

CURS arată că aceasta este un prim sondaj de tip OMNIBUS, realizat în Capitală.

Cercetarea va fi realizată de acum încolo din două în două luni, pe un eşantion reprezentativ de 1.067 de persoane. Interviurile au loc la domiciliul respondenţilor.

Încă un amănunt important este că, în urma acestui prim sondaj, 34% dintre cei chestionaţi nu şi-au exprimat nicio opţiune faţă de un candidat anume. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: