Șoc la Pro TV. Medicii au intervenit de urgență! Șefii au aflat vestea cu stupoare

Șoc la Pro TV. Medicii au intervenit de urgență! Șefii au aflat vestea cu stupoare

Otilia Bilionera aștepta cu nerăbdare începerea concursului Survivor 2022, dar a primit o veste cruntă chiar în prima zi a competiției. Medicii au ajuns de urgență la fața locului și i-au interzis să participe la prima probă.

Medicii i-au interzis participarea

Otilia Bilionera avea o serie de probleme de sănătate pe care le-a ascuns de producătorii concursului Survivor 2022. Medicii i-au făcut verificări vedetei și i-au interzis să participe la primele probe ale competiției.

“Am venit să-mi demonstrez mie personal că pot”, a declarat Otilia Bilionera.

Ne puteți urmări și pe Google News

Colegii îndrăgitei cântărețe sunt Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei doisprezece RĂZBOINICI care participă la Survivor România 2022 sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

Aceștia au avut deja prima probă, iar Războinicii s-au bucurat de victorie. Marele șoc a fost când concurenții au văzut unde își vor petrece următoarele luni. Aceștia nu au nici măcar un acoperiș deasupra capului.

„Am venit, ne-am dat jos din barcă, în junglă, în junglă. Sincer, m-am bucurat foarte tare, pentru că eu mi-am imaginat că o să fie mai rău. Şi anume, eu crezut că e pământ şi atât”, a spus Crbl.

„Când am ajuns, locul ăsta mi s-a părut a fi un paradis. Noaptea asta este noaptea de compromis, asta e”, a declarat Roxana Ciuhulescu la Pro TV.

„Toată lumea a încercat să facă acoperiş, să ne ascundem”, a spus şi Emil Rengle despre prima noapte în Survivor România.

Ce spune Otilia Bilionera despre competiția vieții ei?

„O să încerc să fiu atentă și, pe cât posibil, să nu mă accidentez. Cred că lucrurile se pot complica mult dacă mă rănesc și chiar îmi doresc să ajut echipa, să fiu în cea mai bună formă a mea. Legat de micile temeri pe care le am acum, înainte de Survivor, cred că e normal să le am, la fel și emoțiile.

În general, lucrurile pe care nu le pot controla mă sperie puțin, iar aici mă refer la fenomene naturale. Sper să nu ne prindă vreun tsunami acolo. În rest, mi-ar mai fi frică să sar de la înălțime”, a explicat Otilia Bilionera.

„Pregătirea psihică este foarte importantă, este nevoie de caractere puternice și de conștientizarea faptului că acolo orice se poate întâmpla. Cred, însă, că mentalul va susține și corpul fizic, atunci când îmi va fi cel mai greu. Am început să fac sport zilnic, îmi fac tratamente faciale, corporale și încerc să nu mănânc până la amiază.

Mă străduiesc să îmi creez tot felul de situații cât mai apropiate de mediul de la Survivor 2022, pentru că sunt conștientă că mă va ajuta mult această perioadă, pentru întreaga mea viață”, declara artista, potrivit România Tv.