Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Tonciu a șocat o țară întreagă. Ce a putut să facă pentru un strop de publicitate
Andreea Tonciu a șocat o țară întreagă. Ce a putut să facă pentru un strop de publicitate

Andreea Tonciu a șocat o țară întreagă. Ce a putut să facă pentru un strop de publicitate

Guraliva Andreea Tonciu s-a dat din nou în stambă la emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities” și a dat o reprezentație la care nimeni nu s-a gândit.

Telespectatorii au putut-o vedea pe Andreea Tonciu în timp ce și-a dat pantalonii jos, după un dialog cu celebrul designer vestimantar Cătălin Botezatu. După ce a fost chemată să evolueze în ținuta pe care a ales-o, Andreea Tonciu nu a reușit să impresioneze juriul format din Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Moris Munteanu.

Raluca Bădulescu a fost prima care a ținut o taxeze pe Andreea Tonciu, cu o remarcă foarte directă. „Cap foarte frumos și energia ta îmi place. Ținuta nu. Corsetul nu. Că, așa nu. Iar pantalonii… De ce i-ai pus? Măcar unii mai simpli să fi pus. Nu se leagă piesele între ele. Nu te caracterizează. Astăzi, chiar nu!”. a spus Bădulescu.

Cătălin Botezatu a încercat să fie mai diplomat spunând că îi place corsetul, după care a urmat scena văzută de o țară întreagă. Andreea Tonciu și-a dat pantalonii jos pentru a-i dovedi lui Botezatu că nu este îmbrăcată cu un corset, ci un un body.

Cătălin Botezatu: Îmi place corsetul…

Andreea Tonciu: Este body.

Cătălin Botezatu: Îmi place, e ceva interesant, dar sunt de acord în legătură cu pantalonii.

Andreea Tonciu: Atunci fac o altă defilare. Pot să mai defilez o dată? Îmi dau pantalonii jos și defilez așa. Ia stați puțin. Vreți să-l vedeți poate îmi dați steluță așa!

În acel moment, Andreea și-a tras de pantaloni în jos și a rămas într-un body în fața juraților.

Cătălin Botezatu: Dacă veneai așa…

Andreea Tonciu: Lăsați-mă să fac încă o dată delfilarea fără ei!

Cătălin Botezatu: Dacă faceai asta, aveai steluțe sigur!

Ar face orice pentru celebritate!

Fosta mare divă a ecranelor românești nu s-a sfiit niciodată să șocheze atunci când a venit vorba despre aparițiile. Fosta asistentă TV a știut să atragă atenția și prin vorbă, dar și prin faptă. După ce, în timpul relației pe care a avut-o cu Nicolae Mitea s-a lăsat filmată în timp ce-i gătea fotbalistului omletă, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, Tonciu și-a trecut în palmares mai multe apariții incendiare. Una dintre ele, pe parcursul unei emisiuni în care ea Andreea a dansat lasciv, cu sânii aproape descoperiți.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, iar cei doi au o fetiță, Rebecca Maria Niculescu. Fire categorică, fosta asistentă TV nu face compromisuri atunci când vine vorba despre relația cu partenerul ei. Tonciu i-a transmis un mesaj public soțului, pe care l-a avertizat că nu-l va ierta în situația în care va afla că acesta are relații cu o altă femeie și o înșală.

„Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăresc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc”, spunea Tonciu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: