Telespectatorii au putut-o vedea pe Andreea Tonciu în timp ce și-a dat pantalonii jos, după un dialog cu celebrul designer vestimantar Cătălin Botezatu. După ce a fost chemată să evolueze în ținuta pe care a ales-o, Andreea Tonciu nu a reușit să impresioneze juriul format din Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Moris Munteanu.

Raluca Bădulescu a fost prima care a ținut o taxeze pe Andreea Tonciu, cu o remarcă foarte directă. „Cap foarte frumos și energia ta îmi place. Ținuta nu. Corsetul nu. Că, așa nu. Iar pantalonii… De ce i-ai pus? Măcar unii mai simpli să fi pus. Nu se leagă piesele între ele. Nu te caracterizează. Astăzi, chiar nu!”. a spus Bădulescu.

Cătălin Botezatu a încercat să fie mai diplomat spunând că îi place corsetul, după care a urmat scena văzută de o țară întreagă. Andreea Tonciu și-a dat pantalonii jos pentru a-i dovedi lui Botezatu că nu este îmbrăcată cu un corset, ci un un body.

Cătălin Botezatu: Îmi place corsetul…

Andreea Tonciu: Este body.

Cătălin Botezatu: Îmi place, e ceva interesant, dar sunt de acord în legătură cu pantalonii.

Andreea Tonciu: Atunci fac o altă defilare. Pot să mai defilez o dată? Îmi dau pantalonii jos și defilez așa. Ia stați puțin. Vreți să-l vedeți poate îmi dați steluță așa!

În acel moment, Andreea și-a tras de pantaloni în jos și a rămas într-un body în fața juraților.

Cătălin Botezatu: Dacă veneai așa…

Andreea Tonciu: Lăsați-mă să fac încă o dată delfilarea fără ei!

Cătălin Botezatu: Dacă faceai asta, aveai steluțe sigur!

Ar face orice pentru celebritate!

Fosta mare divă a ecranelor românești nu s-a sfiit niciodată să șocheze atunci când a venit vorba despre aparițiile. Fosta asistentă TV a știut să atragă atenția și prin vorbă, dar și prin faptă. După ce, în timpul relației pe care a avut-o cu Nicolae Mitea s-a lăsat filmată în timp ce-i gătea fotbalistului omletă, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, Tonciu și-a trecut în palmares mai multe apariții incendiare. Una dintre ele, pe parcursul unei emisiuni în care ea Andreea a dansat lasciv, cu sânii aproape descoperiți.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, iar cei doi au o fetiță, Rebecca Maria Niculescu. Fire categorică, fosta asistentă TV nu face compromisuri atunci când vine vorba despre relația cu partenerul ei. Tonciu i-a transmis un mesaj public soțului, pe care l-a avertizat că nu-l va ierta în situația în care va afla că acesta are relații cu o altă femeie și o înșală.

„Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăresc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc”, spunea Tonciu.