Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în showbiz-ul românesc. Bilionera, la un pas de moarte. Detalii cutremurătoare
Șoc în showbiz-ul românesc. Bilionera, la un pas de moarte. Detalii cutremurătoare

Șoc în showbiz-ul românesc. Bilionera, la un pas de moarte. Detalii cutremurătoare

Otilia Bilionera este una dintre cele mai bine cotate vedete din showbiz-ul românesc. Succesul artistei a trecut de granițele României, iar artista primește oferte de concerte și din străinătate. Cu toate că a călătorit peste tot grație meseriei sale, Bilionera a avut parte și de câteva surprize mai puțin plăcute.

Cea mai recentă întâmplare de acest fel s-a petrecut când Otilia Bilionera a mers să performeze în Pakistan.

„Am avut o cerere pentru cântat din Siria, dar nu am avut curaj să merg. La unul dintre concertele din Pakistan am fost ameninţată că voi fi împuşcată”, a spus Otilia Bilionera la Antena Stars.

Otilia Bilionera și-a amintit de ziua în care a fost cerută de soție. La acel moment, cântăreața le-a dezvăluit prezentatorilor Cove și Lora că, de fapt, ea și partenerul său de viață s-au căsătorit religios chiar înainte de a primi inelul.

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adic tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

A fost imamul, așa se numește preotul la eș. A fost puțin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul (…) – ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Mă gândeam (…) am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin». Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. (…). Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea”, a povestit cântăreața la emisiunea Vorbește Lumea, scrie Cancan.