Evenimentul Zilei > International > Șoc la Casa Albă! Omul lui Donald Trump a fost arestat
Șoc la Casa Albă! Omul lui Donald Trump a fost arestat

Șoc la Casa Albă! Omul lui Donald Trump a fost arestat

Gest uluitor al celui mai important personaj care s-a aflat în spatele promovării lui Donald Trump. La Casa Albă, vestea a fost un adevărat șoc

Fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, schimbat din funcție în iulie, cu doar patru luni înainte de alegeri, a fost reținut duminică seara de poliția din Fort Lauderdale, după ce ar fi amenințat că se sinucide.

Parscale, considerat un „guru” în materie de date și analize digitale, era șeful de campanie al lui Trump de la începutul anului 2018. După un miting ratat în Oklahoma al președintelui Trump, în iunie, Parscale pare să fi fost socotit vinovat de eșec și a fost schimbat din funcție. A devenit simplu consilier de campanie, fiind înlocuit cu Bill Stepien, un mai vechi colaborator al lui Donald Trump, care l-a propulsat la Casa Albă în 2016.

Fostul șef de campanie al președintelui SUA, Donald Trump, Brad Parscale, a fost arestat, duminică seara, de poliția din Fort Lauderdale, Florida.


Ce se întâmplă cu Patriarhul Daniel? Eveniment istoric în Biserica Ortodoxă Română

China amenință SUA: „Începem războiul”. Pacificul dă în clocot


Brad Parscale est actualul consilier senior în Campania președintelui Statelor Unite ale Americii.
Vestea a creat o adevărată undă de șoc. Primele informații furnizate de autorități arată că Brad Parscale ar fi vrut să se sinucidă.

Un ofițer de informare publică de la Departamentul de Poliție din Lauderdale a declarat că soția lui Parscale a sunat la 911 și a spus că „soțul ei era înarmat, avea acces la mai multe arme de foc în interiorul reședinței și amenința să-și facă rău”.

Brad Parscale a fost reținut și condus la Broward Health Medical Center, au transmis autoritățile, citate de ABC News.

Parscale a fost înlăturat din funcția de manager de campanie a președintelui Donald Trump, în luna iulie, în urma unui miting care a avut loc la Tulsa, în statul Oklahoma. El a fost înlocuit de directorul de campanie adjunct de atunci, Bill Stepien, dar a rămas în calitate de consilier principal al campaniei.

Directorul de comunicare al campaniei Trump, Tim Murtaugh, a declarat pentru ABC News: „Brad Parscale este membru al familiei noastre și îl iubim cu toții. Suntem gata să-l susținem pe el și familia sa în orice mod posibil. Dezgustătoarele atacuri personale ale democraților și RINO-urile nemulțumite au mers prea departe și ar trebui să le fie rușine de ei înșiși pentru ceea ce i-au făcut acestui om și familiei sale ”.
În luna august, Parscale a scris pe Twitter că este „angajatul numărul 1 în 2015 pentru comitetul de explorare” și că echipa sa „a construit cea mai mare infrastructură din istorie”.

Parsacle a fost numit manager de campanie în februarie 2018, înainte de alegeri, și a condus echipa de atunci, cu ginerele președintelui și consilierul principal, Kushner, având o putere semnificativă asupra campaniei și ultimul cuvânt în majoritatea mișcărilor politice.

După încheierea campaniei din 2016 și înainte de a fi numit manager de campanie, Parscale s-a alăturat America First, super-PAC aprobat de președintele care lucrează pentru a-și susține agenda în afara Casei Albe, ca consilier principal.

Guruul digital din Texas a lucrat, de asemenea, în numele Comitetului Național Republican.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: