Smiley a lansat o nouă piesă, dar nu știe absolut nimic despre asta. Video

Smiley a lansat o nouă piesă, dar nu știe absolut nimic despre asta. Video Sursa foto: HaHaHa Production

Colegii de echipă au decis să îi facă artistului o mare surpriză. Au profitat de faptul că ei se ocupă de conturile de pe rețelele sociale ale lui Smiley, cât timp artistul este în concediu, și au lansat ultima sa piesă fără să îi spună absolut nimic.

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar aproape toate piesele lansate de el au devenit hituri. Interpretul este acum plecat în vacanță și a decis să ia o pauză de la mediul online și să se relaxeze alături de familie. În acest timp, toate conturile sale sunt administrate de colegii de la HaHaHa Production, care au decis să îi facă artistului o mare surpriză.

Smiley nu știe nimic

Au decis să lanseze o piesă pe care Smiley o amâna de ceva timp, dar despre care este convins că va fi un hit. „Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem toate conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea.

Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat. Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere“, au declarat colegii lui Smiley de la HaHaHa Production.

Ne puteți urmări și pe Google News

Piesă senzuală

Potrivit echipei de producție, „Colecționara“ este o piesă senzuală, despre energia magnetică și plină de mister din nopțile petrecute în club, în care rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor, unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent”, din anul 2018.

Fostă gimnastă de performanță, tănăra a devenit, în ultimii ani, o prezență de succes în mediul online și un adevărat idol pentru multe adolescente.

Piesa este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Muzica este semnată de Dorian Micu, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și Smiley, iar versurile au fost scrise de Dorian Micu și Smiley.