Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a pățit un ȘMECHER care a înjurat o POLIȚISTĂ. Scene ULUITOARE pe o stradă din Cluj
Ce a pățit un ȘMECHER care a înjurat o POLIȚISTĂ. Scene ULUITOARE pe o stradă din Cluj

Ce a pățit un ȘMECHER care a înjurat o POLIȚISTĂ. Scene ULUITOARE pe o stradă din Cluj

Un șmecher care înjurat un echipaj de poliție a fost pus la pământ și încătușat de o tânără agentă de la Poliția Cluj. Individul nu a vrut să se legitimize și le-a arăta semne obscene trecătorilor

Un șmecher din Cluj a fost culcat la pământ din câteva mișcări de o tânără polițistă, care i-a pus cătușele în câteva secunde.

Incidentul a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 10.00, în Piața Gării, relatează stiridecluj.ro. Conform unui martor, tânărul a fost adus din stația de autobuz, unde a refuzat să se legitimeze.

Reprezentanții Poliției Cluj au transmis că tânărul a făcut „gesturi obscene în stația CTP și a refuzat legitimarea”. Ulterior, șmecherașul a început să îi injure pe agenții de poliție. Tânăra polițistă nu a stat pe gânduri și l-a imobilizat.

Individul a fost sancționat contravențional cu 1.200 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.