Un bărbat dintr-un stat indian a fost arestat după ce și-a ucis soția și pe cei trei copii. Acesta a devenit foarte furios din cauză că femeia nu mai dorea să se culce cu el. Acesta este unul din multele cazuri de violență domestică care au loc cu regularitate în India.

Potrivit informațiilor publicate de ediția online a ziarului The Independent, un bărbat din statul indian Bihar și-a ucis cei trei copii și soția. El a devenit furios deoarece femeia refuza să-și îndeplinească îndatoririle conjugale de 15 zile. Bărbatul a fost arestat pentru crimă de autoritățile indiene.

Individul și-a împușcat mortal soția după care și-a aruncat cei trei copii într-un canal. Acesta era foarte furios pentru că soția sa nu a mai vrut să întrețină relații sexuale cu el de aproximativ două săptămâni, au anunțat autoritățile care au investigat cazul.

„Trupurile copiilor nu au fost încă recuperate din canalul în care au fost aruncate”, a declarat Deshraj Singh, șeful secției de poliție din localitatea Purkazi.

Bărbatul s-a ascuns în pădure după comiterea crimei

Ulterior comiterii crimei, după ce și-a ucis soția și cei trei copii, cu vârste de 5 ani, 3 ani și 15 luni, bărbatul, care se numește Pappu Kumar, s-a ascuns într-o pădure din apropiere. El a fost descoperit, însă, la scurtă vreme de oamenii legii plecați în căutarea lui.

„După ce și-a împușcat soția, bărbatul a devenit îngrijorat cu privire la soarta copiilor, în viitor, așa că i-a ucis și pe ei”, a declarat un polițist, care a fost citat de Times of India

Autoritățile din India susțin că în ultimii doi ani au crescut considerabil cazurile de violență domestică. Acest lucru se întâmplă și din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat populația indiană foarte grav. Astfel, potrivit datelor oficiale, în ultimul an, în India s-a înregistrat o creștere de 2,5 ori a plângerilor care au în vedere acte de violență domestică, raportat la luna aprilie a anului trecut.