Sharon Stone, despre scena din „Basic Instinct” care a făcut-o celebră. „Am pierdut. Mi-a frânt inima”

Sharon Stone, despre scena din „Basic Instinct” care a făcut-o celebră. „Am pierdut. Mi-a frânt inima”

Sharon Stone a vorbit despre prețul pe care l-a plătit pentru celebra scenă din filmul „Basic Instinct”. Celebra actriță a pierdut una dintre persoanele pe care le iubea cel mai mult.

Rolul jucat de Sharon Stone în „Basic Instinct” a făcut-o celebră, dar prețul plătit de actriță a fost foarte scump. Producătoarea de film americană a pierdut custodia copilului său, în 2004, pentru scena în care s-a aseșzat, lasciv, picior peste picior. Fiul actriței avea doar patru ani când a fost îndepărtat de lângă mama sa.

„Am pierdut custodia copilului meu. Când judecătorul mi-a întrebat copilul: «Ştii că mama ta joacă în filme despre sex?». Acest fel de abuz din partea sistemului... Era pus la îndoială ce fel părinte eram pentru că am făcut acel film”, a mărturisit Sharon Stone. Roan este fiul actriței din căsnicia cu Ron Bronstein. Este important de precizat că băiatul fostului cuplu a fost adoptat în anul 2004. La doar patru ani distanță cei doi au divorțat, iar instanța a decis ca Roan să rămână lângă tatăl său.

Sharon Stone s-a confruntat cu tulburări, după pierderea custodiei

„A fost o scenă de nuditate care a durat o fracțiune de secundă. Iar eu am pierdut custodia copilului din cauza asta”, a mai spus actrița americană. Stone a mai adăugat că a fost tratată „brutal” de instanța de judecată, ținând cont de cât de multe scene de acest gen sunt acum televizate. În plus, pierderea custodiei a reprezentat un șoc puternic pentru actriță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea a ajuns la spital pentru că s-a confruntat cu tulburări ale ritmului cardiac. „Am pierdut custodia copilului meu. Am ajuns într-o clinică. Când spunem că sunt lucruri care ne frâng inima, acest lucru chiar mi-a frânt inima”, a mai povestit actrița în timpul unui podcast. Sharone Stone a mai adăugat că această experiență a fost traumatizantă pentru ea și a decis să evite filmele cu scene sexuale în următorii ani de la eveniment.

De-a lungul carierei actrița a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă („The Practice”), în 2004, dar şi un Glob de Aur în 1995, pentru prestația din „Casino”. Rolul din acest film i-a adus și o nominalizare la Oscar, potrivit BBC.