Următorul episod al podcast-ului lui Meghan Markle ar putea fi motiv de dispute între Eminem și Nick Cannon

Următorul episod al podcast-ului lui Meghan Markle ar putea fi motiv de dispute între Eminem și Nick Cannon Sursa foto: Arhiva EVZ

Următorul podcast Archetypes de Meghan Markle o va prezenta pe cântăreața Mariah Carey. Podcast-ul este parte a contractului de milioane de lire sterline al familiei Sussex cu Spotify.

Mariah Carey s-a căsătorit cu Nick Cannon în 2008. Ei și-au finalizat divorțul în 2016. Mariah a fost motivul principal din spatele unei dispute între Eminem și Nick Cannon. Amândoi s-au atacat unul pe celălalt pe mai multe piese.

Eminem s-a întâlnit cu Mariah timp de aproximativ șase luni în 2001. Cei doi și-au terminat relația în condiții rele. Eminem a vorbit-o de rău atunci, inclusiv pe piesa The Warning. Cearta dintre Eminem și Cannon se întinde pe mai mult de un deceniu. Problemele dintre ei au provenit în mare parte din relația lui Cannon cu fosta sa soție Mariah Carey.

Consecințele podcast-ului lui Meghan Markle cu Mariah Carey

A trecut ceva timp de când Eminem l-a avut în vizor pe Nick, dar fanii săi au început să se întrebe dacă conversația dintre Meghan Markle și Mariah Carey de pe podcast va declanșa un alt război între ei. Spotify a lansat recent în premieră mult așteptatul podcast al lui Meghan Markel, Archetypes. Este o nouă serie în care Ducesa de Sussex se concentrează asupra etichetelor puse femeilor de mass-media și de societate. De asemenea, ea încearcă să le facă pe invitatele sale să împărtășeească povești.

Ne puteți urmări și pe Google News

Podcastul lui Meghan Markle a fost lansat oficial, după ce în anul 2020, ea împreună cu prințul William au anunțat un parteneriat între compania lor Archewell Audio și Spotify. Primul episod complet din Archetypes a fost lansat marți,23 august, iar Meghan a avut-o ca invitat pe prietena și jucătoarea de tenis Serena Williams. La conversație s-a alăturat și profesorul UC Berkeley, Laura Kray, potrivit The News.

Cum a început podcast-ul lui Meghan Markle

Meghan, acum în vârstă de 41 de ani, și-a început episodul cu o amintire de pe vremea când ea avea doar 11 ani. A spus că atunci s-a simțit furioasă, după ce a văzut o reclamă ce prezenta un detergent de vase care era adresată doar femeilor. Meghan a spus că atunci a reacționat prin trimiterea de scrisori către cele mai puternice personalități, inclusiv către prima doamnă de atunci, Hillary Clinton.