Clipe de coșmar pentru Eminem. „Sunt aici pentru a te ucide”

Clipe de coșmar pentru Eminem. „Sunt aici pentru a te ucide”

Scene de coșmar trăite de Eminem, filmate abuziv în conacul său, au ajuns în spațiul public, după ce un bărbat a pătruns prin efracție. Străinul i-a spus: „Sunt aici pentru a te ucide”.

Scene de coșmar trăite de Eminem, filmate abuziv în conacul său, au ajuns în public, după ce un bărbat a pătruns prin efracție. Străinul i-a spus: „Sunt aici pentru a te ucide”.

Matthew David Hughes, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de pătrundere prin efracție și distrugere cu intenție a bunurilor. El este acuzat că a pătruns în casa lui Eminem într-o comunitate închisă din Clinton Township, chiar lângă Detroit, în miezul nopții de 5 aprilie.

Poliția spune că Hughes  a folosit o cărămidă pentru a sparge o fereastră a conacului lui Eminem în timp ce rapperul dormea. Eminem, al cărui nume real este Marshall Mathers, s-a trezit cu Hughes în casa lui. În primă fază a crezut că ar fi nepotul său. Hughes, despre care poliția spune că a fost neînarmat, ar fi spus rapperului că este acolo să-l omoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția a declarat că mai multe unghiuri de filmare surprinse de camerele de securitate l-au arătat pe Hughes în incintă pentru „destul de mult timp”. Hughes a fost arestat în iunie anul trecut pentru încălcarea a două proprietăți din Michigan, inclusiv una din fostele case ale lui Eminem.  El a fost arestat pentru încălcare de proprietate și condamnat la 90 de zile de închisoare.

Incident similar petrecut anul trecut Intrusul acuzat că a pătruns, în aprilie, în conacul lui Eminem și că ar fi amenințat că îl va ucide a fost surprins anterior pe o cameră cu sonerie, încercând să pătrundă într-una din fostele case ale rapperului, anul trecut. Eminem nu mai deținea casa în acel moment și se crede că a vândut-o cu doi ani înainte.

Hughes a fost filmat inițial încercând să deschidă ușa din față și apoi a fost surprins de o altă cameră. La un moment dat, a apărut să sune la sonerie și apoi a așteptat calm în fața ușii. Proprietarul a declarat poliției în acel incident că Hughes a spus că „îl cauta pe fratele său, Marshall”, scrie retetesivedete.ro.

Lui Hughes i s-a spus să plece, dar mai târziu a fost găsit ascuns lângă poarta proprietății. Ulterior a fost arestat pentru încălcarea proprietății și condamnat la 90 de zile de închisoare. Filmările au reapărut săptămâna aceasta în timp ce Hughes se confrunta cu instanța de judecată pentru cel mai recent incident, care a avut loc din aprilie.

Ce spune poliția. Citeste aici.