Suspiciuni legate de vârsta reală a lui Meghan Markle. Scandalul momentului în Marea Britanie

Suspiciuni legate de vârsta reală a lui Meghan Markle. Scandalul momentului în Marea Britanie Harry și Meghan încearcă să adune cât mai mulți bani de la Netflix. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Multe personalități celebre au felicitat-o pe Meghan Markle de ziua sa de naștere, joi, 4 august 2022. Printre aceștia s-au numărat inclusiv prințul William și Kate Middleton. Totuși, mulți oameni din Marea Britanie cred că ducesa de Sussex își ascunde vârsta reală și că ar fi mult mai în vârstă decât prințul Harry.

Meghan Markle a împlinit vârsta de 41 de ani joi, 4 august 2022, alegând să-și serbeze ziua în familie, alături de prințul Harry și cei doi copii ai lor.

Suspiciuni legate de vârsta ducesei de Sussex, Meghan Markle

Jurnalistul Richard Eden l-a ironizat pe corespondentul regal și prietenul al lui Meghan, Omid Scobie, scriind pe Twitter: „La mulți ani ducesei de Sussex, care împlinește astăzi 41 de ani sau, cum ar spune Omid Scobie, 31 de ani".

Răspunzând la postarea lui Richard Eden, un internaut a scris: „Jur că nu pare să aibă mai mult de 44 de ani", a spus acesta, alimentând suspiciunile conform cărora vârsta reală a ducesei de Sussex este ținută secretă, conform Geo.tv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce i-au transmis prințul Charles și Camilla lui Meghan Markle

Prințul de Wales și ducesa de Cornwal i-au transmis un mesaj ducesei de Sussex, Meghan Markle, cu ocazia împlinii vârstei de 41 de ani, joi, 4 august 2022. Clarence House a postat și o fotografie cu Meghan din timpul unei ceremonii mai vechi, la care a luat parte inclusiv regina Elisabeta a II-a.

„La mulți ani pentru ducesa de Sussex!”, a fost mesajul postat de reprezentanții Clarence House, rezidența regală britanică din Westminster.

Prințul Charles și soția sa, despre vizita ducilor de Sussex în Marea Britanie

Despre ultima vizită efectuată de ducii de Sussex în Marea Britanie, briefing-ul anual al Clarence House reitera că participarea lui Meghan și a lui Harry la Jubileul de Platină al reginei a fost binevenită.

„A fost fantastic să îi vedem. A fost minunat să îi avem înapoi în Marea Britanie. Prințul și ducesa au fost absolut încântați să îi vadă.

Prințul [n.a. Charles], desigur, nu și-a văzut nepotul Archie de ceva timp, așa că a fost foarte frumos să petrecem ceva timp cu el. Nu o cunoscuse pe Lili, nepoata sa, așa că a o cunoaște a fost foarte emoționant, un lucru minunat”, a transmis sursa, vorbind despre cei doi copii ai ducilor de Sussex, Archie și micuța Lilibet, conform Hellomagazine.com.

Prinții William și Charles au distribuit aproape aceeași fotografie

Prințul William și Kate au distribuit o imagine aproape identică cu cea postată în mesajul prințului Charles și al Camillei, fiind vorba despre singura lor întâlnire publică cu ducesa Meghan Markle în ultimii doi ani. De pe conturile de Instagram și Twitter ale ducelui și ducesei de Cambridge a fost postată o fotografie cu ducesa de Sussex, alături de un mesaj simplu: „Îi urăm o zi de naștere fericită ducesei de Sussex!”.

Imaginile selectate de ambele cupluri o arată pe Meghan Markle la slujba de mulțumire a reginei, organizată la Catedrala St. Paul, singurul eveniment din cadrul Jubileului Reginei la care ducele și ducesa de Sussex au luat parte în mod public, conform Dailymail.co.uk.