Shakira vrea Capitala loca

Shakira vrea Capitala loca

Shakira cântă de la 8 ani, a avut o relaţie de 11 ani cu fiul preşedintelui Argentinei, iar acum e îndrăgostită lulea de Pique, fundaşul Barcelonei.

După ce s-au epuizat biletele pentru zona Gazon A la concertul Shakirei, care va avea loc în seara aceasta în Piaţa Constituţiei din Capitală, organizatorii au hotărât să suplimenteze cu 500 numărul tichetelor de intrare. Pe lângă cele de la zona A, care costă 180 de lei, mai puteţi găsi bilete şi pentru zona B, unde preţul este 120 de lei.

Prezentat de Ciuc Premium şi susţinut de Enel, show-ul de la Bucureşti este primul spectacol în aer liber pe care artista îl va susţine anul acesta în cadrul turneului "The Sun Comes Out". Concertul va fi deschis de Smiley şi Bosquito, iar intrarea se face începând cu ora 17.00.

Primul cântec l-a compus la 8 ani

Ne puteți urmări și pe Google News

Shakira e artista care ar putea transforma în marcă înregistrată mişcările lascive combinate cu dansul din buric. "M-a cuprins un instinct natural de a-mi undui şoldurile şi de a-mi mişca buricul", îşi caracterizeză artista dansul.

Shakira, cântăreaţa de 34 de ani născută în Columbia, a început să se simtă atrasă de artă de la o vârstă fragedă. La 4 ani a compus prima poezie, "La Rosa De Cristal" şi apoi, de-a lungul copilăriei, au urmat câteva scrieri literare scurte. La 8 ani a scris primul cântec. Inspiraţia pentru "Tus gafas oscuras" ("Ochelarii tăi negri") are la bază o tragedie, unul dintre fraţii ei vitregi murind într-un accident de motocicletă.

Talentul ei muzical nu a fost recunoscut. A fost refuzată la cor, iar profesorul de muzică făcea glume pe seama modulaţiilor glasului ei şi spunea că are vocea unei capre. Avea să se întoarcă la fostul ei profesor doar să-i arate mai târziu primul premiu pe care l-a câştigat la un concurs muzical.

La 12 ani devine vedetă naţională

O perioadă din copilărie a fost nevoită să se mute în America, în Los Angeles, la nişte rude. Erau anii în care tatăl Shakirei rămăsese fără job, iar, din cauza datoriilor, bunurile familiei erau vândute. Cântăreaţa a declarat într-un documentar că simţea că e sfârşitul lumii. Atunci, tatăl ei a vrut să-i arate că se poate şi mai rău de atât şi a dus-o într-o zonă a oraşului unde trăiau copii orfani în nişte condiţii inumane.

În jurul vârstei de 12 ani, situaţia financiară începuse să se mai regleze în familia sa. Shakira era o mică artistă care cântase la mai multe festivaluri şi avea o oarecare notorietate în oraşul natal.

Succesul a început să apară începând în anii ’90, mai întâi pe plan naţional, în Columbia. Când a fost lansat albumul "Magia", Shakira avea doar 14 ani.

La 25 de ani o asculta tot Globul

Adevăratul succes a venit în 1995, odată cu lansarea albumului "Pies Descalzos". Shakira începe să cucerească America de Sud şi să devină cunoscută în Statele Unite. Doi ani mai târziu, este recompensată cu trei premii la Billboard Latin Music, printre care şi la categoria "Cel mai bun artist debutant". Trei ani mai târziu, Shakira înregistrează primul album în limba engleză, "Laundry Service", iar piesa "Whenever, Wherever" ajunge să fie fredonată de o lume întreagă. Shakira ajunge celebră la nivel planetar.

Ziarele au început să vorbească şi despre viaţa privată a artistei. Avea o relaţie de dragoste cu fiul preşedintelui Argentinei, Antonio de la Rua. Deşi, după aproape 10 ani de relaţie, Shakira spunea că şi-ar dori chiar şi copii, după un an cei doi se despart. Mai târziu, prietenii cuplului au dezvăluit că el o înşela.

Anul trecut, un refren al Shakirei a răsunat în toată lumea. "Waka Waka" a fost imnul Campionatului Mondial care i-a adus şi mai multă faimă focoasei cântăreţe. Tot în 2010 a început povestea de dragoste cu fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, unul dintre cei care au ridicat Cupa Mondială. Cei doi formează cel mai fierbinte cuplu de îndrăgostiţi din lume.

<object height="349" width="560"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KewfYKJy8YU?fs=1&hl=ro_RO" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/KewfYKJy8YU?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="349" width="560"></embed></object>