Serghei Mizil, mesaj de condoleanțe pentru Costel Corduneanu

Serghei Mizil, mesaj de condoleanțe pentru Costel Corduneanu

Din momentul anunțării morții liderului clanului Coreduneanu, curg mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare. Printre cei care îl cunoșteau pe fostul sportive se numără chiar și Serghei Mizil. Acesta deplânge trecerea în neființă a prietenului său. ”O zi tristă pentru mine, a murit Costel Corduneanu, un prieten bun și-un om cu character.

Dumnezeu să-l odihnească”, a scris Serghei Mizil pe pagina lui de facebook. De altfel și cei de la Federația Română de Lupte au postat un mesaj in memoriam fostului sportiv.

Sursa: Facebook

Condoleanțe și de la FRL

”Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Campion Mondial de cadeţi, Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

Ne puteți urmări și pe Google News

Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu sa îl odihnească!” au scris reprezentanții federației. De altfel, și dintre cunoscuții lui Costel Corduneanu au început să pună mesaje de condoleanțe. Florin Faraon este unul dintre aceștia.

Sursa: facebook

Curg mesajele pe pagina de facebook a lui Costel Corduneanu

”Dumnezeu să te odihnească în pace Frătiorul nostru Costel Corduneanu nu te vom uita niciodata erai fratiorul meu aproape de mine care mereu imi dadeai vorbe frumoase și mie și la frații mei. Sincere Condoleanțe Familiei”, a scris acesta pe facebook.  Cert este că întreaga lume interlopă este zguduită de trecerea în neființă a lui Costel Corduneanu. Acesta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, dar nimeni nu se aștepta la un astfel de deznodământ. Costel Corduneanu a fost internat în ultima lună și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Doar că în cele din urmă se pare că organismul acestuia a cedat.