Serghei Mizil a vorbit despre unul dintre cele mai triste momente din viața sa. S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion

Serghei Mizil a vorbit despre unul dintre cele mai triste momente din viața sa. S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion Sursa foto: Razvan ValcaneantuEEC

Serghei Mizil este unul dintre cele mai cunoscute persoane din țara noastră. El a vorbit recent despre unul dintre cele mai triste episoade din viața lui. Totul s-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion.

Serghei Mizil este una dintre cele mai controversate personalități din România. De-a lungul timpului a fost văzut mereu cu zâmbetul pe buze și mereu are glumele pregătite. Serghei a vorbit recent despre unul dintre cele mai triste momente din viața sa. Este vorba de moartea mamei sale, eveniment care a avut loc chiar în noaptea de Revelion.

Serghei Mizil a povestit că mama sa a murit chiar în noaptea dintre ani, la ora 00:00. Tatăl lui l-a sunat și i-a spus să vină de urgență acasă. „Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama. L-am găsit pe tata acolo, l-am întrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis: «Am pus mâna pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor.»”, a spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil a fost un copil problematic pentru familia sa

Mizil a continuat prin a spune că a fost un copil problematic. Mama sa a fost nevoită de foarte multe ori să dea explicații pentru acțiunile fiului său. Serghei Mizil a dat de înțeles că relația cu mama sa nu a fost una foarte strânsă din cauza fraților lui. „Mama nu mă halea din cauza celorlalți frați, care rupeau cartea, iar eu rupeam… Nu-i convenea că era mereu chemată să dea explicații pentru mine”, a mai spus Serghei Mizil în timpul emisiunii „Xtra Night Show” prezentate de Dan Capatos.

Ne puteți urmări și pe Google News

Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, a povestit, în urmă cu doi ani, că Serghei Mizil a vrut să o scoată pe mama sa din coșciug. Acesta s-a gândit că femeia care i-a dat viața nu mai văzut Bucureștiul de prea mult timp pentru că în ultimii ani din viață a stat numai în casă. „Am fost la înmormântarea mamei lui și știi că la noi la țigani mai se face o caterincă, mai una alta, la un moment dat săracul plângea, îmi era milă de el, s-a dus la coșgiuc și mi-a zis: «Vino să o iau și eu pe mama că ea n-a mai văzut Bucureștiul de mult!»”, a declarat Migdale.