Evenimentul Zilei > Politica > Senatoarea Șoșoacă, subiect de ironii pe Facebook. Liviu Pleșoianu: „VayaConȘOȘO!”
Senatoarea Șoșoacă, subiect de ironii pe Facebook. Liviu Pleșoianu: „VayaConȘOȘO!”

Senatoarea Șoșoacă, subiect de ironii pe Facebook. Liviu Pleșoianu: „VayaConȘOȘO!”

Senatoarea Șoșoacă subiect de ironii pe Facebook după ce a participat la protestul organizat împotriva desființării SIIJ, de la Ministerul Justiției. De această dată, a fost ținta fostului parlamentar Liviu Pleșoianu.

Senatoarea Șoșoacă subiect de ironii pe Facebook. Fostul parlamentar Liviu Pleșoianu o ironizează pe senatoarea Diana Șoșoacă pentru participarea la protestul împotriva desființării Secției Speciale. Într-o postare pe Facebook, Liviu Pleșoianu arată că în trecut, aceeași Diana Șoșoacă susținea contrariul. Faptul că această secție face lucruri abominabile.

„Doamna Șoșoacă s-a dus azi să protesteze împotriva desființării Secției Speciale? Adică aceeași doamnă Șoșo care cu nici doi ani în urmă striga că Secția Specială e ceva îngrozitor? Ghinion! Pentru orice pretinde acum marea patrioată, am cel puțin o dovadă în sens contrar”, a scris Liviu Pleșoianu în postarea sa de pe Facebook.

El o acuză pe fosta senatoarea AUR de impostură, dat fiind că în urmă cu câtva timp susținea că SIIJ face lucruri abominabile.

„Știu, sunt un om rău și nu iubesc patrioții, nu pricep misiunea supranaturală a supradoamnei, m-am dat cu USR-ul… Tot felul de lucruri foarte inteligente strigate scrâșnit de fanii imposturii… Să pretinzi acum că aperi SIIJ după ce, cu foarte puțin timp în urmă, ziceai că SIIJ face lucruri abominabile. Asta înseamnă să fii patriot. …Doamne, ferește! Absolut fabulos… Pentru fanii distinsei anti-dânsa-însăși: VayaConȘOȘO!”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Senatoarea Șoșoacă subiect de ironii

Senatorul Diana Șoșoacă, fost membră AUR, a participat la protestul de la Ministerul Justiției. Mai mulți protestatari au manifestat împotriva intenției de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol, în timpul protestului și a fost luată la întrebări de jandarmii care asigurau ordinea. Aceștia i-au atras atenția că nu poartă mască de protecție, așa cum prevede legislația în vigoare. După ce a încheiat confruntarea cu oamenii legii, Șoșoacă a explicat ce s-a întâmplat și că a primit o recomandare.

„Mi-au recomandat să port mască, eu nu vreau să port. Le-am spus că am mintea mea și analizez ceea ce se întâmplă în jur. E o pandemie falsă. Stați în casă să vă salvați viețile, nu știu ce mai salvați, că țara e în cădere liberă”, a declarat Diana Șoșoacă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.