Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Pleșoianu demască cameleonismul senatoarei Diana Șoșoacă. Noi mărturii
Liviu Pleșoianu demască cameleonismul senatoarei Diana Șoșoacă. Noi mărturii

Liviu Pleșoianu demască cameleonismul senatoarei Diana Șoșoacă. Noi mărturii

Fost deputat PSD, Liviu Pleșoianu” o demască pe senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, prezentând fotografii în care, cu doar doi ani în urmă, susținea vehement partidelor de dreapta USR-PLUS şi chiar pe Laura Kovesi. Mai mult aceasta distribuia cu abnegație materialele #REZIST.

Liviu Pleșoianu demască cameleonismul senatoarei Diana Șoșoacă. Diana Şoşoacă este unul dintre proaspeții politicienii deveniţi celebri peste noapte odată cu ultimele alegeri parlamentare

Despre ea Pleşoianu a comentat că: „această ipocrită se urcă pe orice val”.

Șoșoacă propagandistă #REZIST

„Acum nici doi ani, patrioata neamului distribuia frenetic fotografii și articole #REZIST și susținea protestele pro-KOVESI. În poza de mai jos, prelua articolul distinsului Moise Guran…

…Le mulțumesc tuturor celor care au comentat lucruri foarte inteligente precum: „bârfești, te bați cu o femeie, se mai schimbă omul, acum face bine, vorbești urât despre o doamnă, te iei de patrioți, nu zici nimic de PNL-USR-Iohannis, ești plătit să denigrezi o luptătoare, nu era contul ei, dezbini patrioții, ai o obsesie patologică, ai sărit în barca puterii, sunt acri strugurii”. Voi analiza aceste comentarii deosebit de inteligente în această seară.

…Pentru cine încă nu s-a prins, dezvăluirea în serie a IPOCRIZIEI servește unui scop cât se poate de concret – filtrarea absolut necesară a acestei pagini. Un lucru pe care ar fi trebuit să-l fac cu multă vreme în urmă…”, a scris pe pagina sa de Facebook, Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu demască cameleonismul senatoarei Diana Șoșoacă. Românii îndemnați să voteze USR-PLUS

Într-o altă postare, de zilele trecute, Liviu Pleşoianu arată cum, în mai 2019, Diana Şoşoacă îndemna pe toată lumea să voteze cu USR PLUS. „Votaţi pt copiii voştri”, se arată în mesajul de atunci al senatoarei, însoţit și acesta de o fotografie sugestivă.

Mare chef în pandemie

La cameleonismul senatoarei se adaugă și atitudinea, veșnic ofensivă. Chiar și când vine vorba de chefuri.

Vineri seara, Diana Şoşoacă a fost implicată într-un alt scandal. Senatoarea AUR a participat vineri seara la o petrecere într-un restaurant şi a transmis live pe Facebook toată distracţia.

Cel puţin 15 persoane se observă pe filmarea senatoarei care nu respectă regulile impuse de pandemie şi cântă, dansează şi se iau în braţe, ca şi când COVID-19 n-ar fi existat vreodată.