Evenimentul Zilei > Politica > Pleșoianu, atac la „Marele” Ciolacu: „Omorâți-o, omorâți-o preventiv…”
Pleșoianu, atac la „Marele” Ciolacu: „Omorâți-o, omorâți-o preventiv…”

Pleșoianu, atac la „Marele” Ciolacu: „Omorâți-o, omorâți-o preventiv…”

Liviu Pleșoianu lansează un atac extrem de dur la adresa lui Marcel Ciolacu, în care îl acuză că transformă PSD-ul „în partid securistoid diliu”.

Deputatul Pleșoianu îi reproșează președintelui interimar al PSD-ului că se leapădă prea ușor de „colegii vânați” în loc să-l suspende pe Iohannis de la Cotroceni.

”Marele Ciolacu își suspendă colegii de partid vânați, în loc să îl suspende pe beneficiar – Cyborg-ul din Cotroceni! Sub Ciolacu, PSD devine Partidul Securistoid Diliu! Omorâți-o, omorâți-o preventiv pe Pintea! În fond, acesta este sensul „statului de drept” și aceasta este „justițea” (vorba Cyborg-ului de la Cotroceni): „să moară dușmanii mei!”, a scris deputatul pe social media.

Și continuă. ”Iar tu, Ciolacule, să dormi bine la noapte… Că atâta poți tu: să o suspenzi pe Pintea din partid, nu să îl suspenzi pe Iohannis de la Cotroceni… Ăsta ești, atâta poți… P.S. Nu sunt absolut deloc un fan al doamnei Pintea. Chiar deloc! Dar să ții în pușcărie preventivă un om cu grave probleme de sănătate, în condițiile în care chiar nu e deloc un mare pericol social, în condițiile în care, lăsată liberă până la verdictul final al unei instanțe, n-o să se apuce brusc să fugărească oameni pe stradă cu ranga, asta arată în ce hal de DEZUMANIZARE a ajuns această țară și cât de MIZERABILĂ e treaba aia căreia îi zic unii „Justițea”, a concluzionat Liviu Pleșoainu în postare sa.