Bărbatul e soțul președintei Comisiei de igienă din cadrul Ministerului Sănătății, iar peste câteva zile urma să se pensioneze.

Suma, 1.800 de lei, i-a fost adusă de un om de afaceri căruia medicul îi sugerase în avans că numai contra cost poate primi un aviz favorabil în urma unui control.

Medicul Șerban Vlaicu a fost reclamat de un om de afaceri că i-a cerut șpagă pentru ca un control efectuat la societatea sa comercială să fie în regulă în acte. Procurorii DNA, împreună cu ofițeri de la DGA, au monitorizat discuțiile dintre omul de afaceri și inspectorul DSP aflat în pragul pensionării.

În timpul monitorizării pentru acest flagrant, oamenii legii au interceptat și un alt moment penibil pentru medicul DSP. Acesta a primit trufandale șpagă de la patroana unui aprozar. Lăzile cu țelină, ghimbir, roșii cherry, ardei grași și ardei iuți, dar și cu fructe exotice – banane, kiwi, piersici, lime, ananas, i-au fost aduse direct în portbagajul mașinii.

Miercuri, doctorul Șerban Vlaicu a fost prins în flagrant în biroul său în timp ce primea șpagă 1.800 de lei. După percheziția de la birou, acesta a fost adus la audieri la sediul DNA Timișoara.

Te-ar putea interesa și: