Vineri se încălzeşte şi o să avem vreme frumoasă. Mai pe seară apar ceva înnorări, poate şi 2…3 stropi de ploaie la munte, prin nordul şi nord-estul ţării.

În rest, rămânem cu atmosfera însorită. La amiază temperaturile, vor fi cuprinse între 25 de grade în depresiuni şi 32 de grade în ţinuturile sudice.

În Dobrogea şi Bărăgan, se anunţă o zi însorită, vântul mai are unele porniri la malul mării, iar temperaturile cresc faţă de ziua trecută şi vor depăşi normalul perioadei.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi plăcută, se face mai cald şi după prânz se vor înregistra chiar şi 32 de grade Celsius – valori ridicate pentru luna septembrie.

În restul Moldovei, va predomina vremea frumoasă şi doar prin Bucovina se mai adună norii şi s-ar putea să picure trecător. Se încălzeşte şi la amiază, vor fi temperaturi cuprinse între 26 şi 30 de grade Celsius.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, se anunţă soare şi vreme bună. Ploile pot să apară doar sporadic iar termometrele vor indica valori de până la 29 de grade Celsius.

Se încălzeşte şi în zona Capitalei. Amiaza ne-aduce soare, vânt domol şi o atmosferă de vară, cu 32 de grade, în termometre.

Sâmbătă ne-aşteaptă încă o zi caldă şi frumoasă. În noaptea următoare se înnorează şi vântul devine insistent, semn că apar ceva schimbări.

Duminică temperaturile scad şi ajungem la un regim termic normal pentru mijlocul lunii septembrie. Cerul se înseninează, iar vântul rămâne activ.