Evenimentul Zilei > Monden > Schimbări majore la Kanal D. Adio, „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce emisiune îi ia locul
Schimbări majore la Kanal D. Adio, „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce emisiune îi ia locul

Schimbări majore la Kanal D. Adio, „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce emisiune îi ia locul

Din pricina epidemiei de coronavirus, șefii Kanal D au luat o decizie care va întrista mulți români.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” își suspendă pentru o perioadă filmările, urmând ca acestea să se reia atunci când condițiile vor permite.

Decizia a fost luată pentru ca echipa care lucrează la „Bravo, ai stil! Celebrities” să fie protejată, la fel concurentele și colaboratorii acestui show. Măsura are legătură cu pandemia de Covid-19.

Prezentatoarea Ilinca Vandici a făcut anunțul întreruperii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” la finalul ediției de miercuri seara, arată playtech.ro. „Toată echipa «Bravo, ai stil! Celebrities» rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”, a spus Ilinca Vandini.

De săptămâna viitoare, telespectatorii vor putea vedea, în fiecare zi de miercuri, de la ora 22.00, un alt show îndrăgit, „Îmi place dansul”.

Din pricina situației generate de pandemia de coronavirus, Kanal D a restrâns anumite activități ale postului, dar fără a afecta fluxul difuzărilor în grila stației. Alte posibile modificări în grila de programe vor fi comunicate din timp.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: