Postul din Pache Protopopescu a anunțat că încetează colaborarea cu creatoarea de modă Dana Budeanu, după ce aceasta s-a implicat în scandalul dintre Asociația „Dăruiește viață” și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Dana Budeanu a distribuit pe Facebook un mesaj defăimător la adresa asociației care construiește primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, la fel cum procedase, cu câteva zile înainte, și edilul PSD. Reacția PRO TV a venit prompt.

„PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, au transmit șefii postului, într-un comunicat de presă.

Dana Budeanu plătește pentru opinia exprimată pe Facebook, pierzând una dintre cele mai importante colaborări pe care le avea.

Referitor la atacul lansat la adresa Asociației „Dăruiește viață”, Gabriela Firea a declarat: „O postare share-uită miercurea trecută, care nu a supărat pe nimeni, și brusc aseară s-a indignat lumea ca la un semn. După șase zile, repet, după șase zile! Mie asta îmi dă foarte mult de gândit și de bănuit că a fost o comandă în ceea ce mă privește”.