Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul „Golden Boy”. Velea își scrâșnește dinții de nervi. Lino Golden lovește din nou
Scandalul „Golden Boy”. Velea își scrâșnește dinții de nervi. Lino Golden lovește din nou

Scandalul „Golden Boy”. Velea își scrâșnește dinții de nervi. Lino Golden lovește din nou

Lino Golden, „fiul” lui Alex Velea a comis-o din nou. Acum artistul sare la gâtul unei vedete „colosale”

De această dată, artistul are ceva de împărțit cu Iulia Albu căreia i-a transmis un mesaj dur pe Instagram.

În plin scandal cu Alex Velea și Antonia, Lino Golden nu se potolește. Artistul are acum ceva de împărțit cu nimeni alta decât… Iulia Albu. Tânărul nu a dezvăluit motivul pentru care a răbufnit, însă i-a transmis un mesaj dur designerului.

Lino Golden s-a filmat în timp ce o ”amenința” pe Iulia Albu. Cel mai probabil, se va afla cât de curând și ce anume l-a scos din sărite pe artist. Fanii, însă, cred că designerul i-ar fi criticat lui Lino stilul vestimentar și de aici ar fi pornit războiul.

„Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmis eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, a spus Lino Golden, conform Cancan.

Scandalul se extinde

Se pare că situația a scăpat de sub control în familia lui Alex Velea și a Antoniei. Dacă până acum, Mario Fresh și Lino Golden au crescut sub aripa celor doi și s-au format muzical, acum, cei trei au terminat prietenia.

După ce Mario Fresh a dat câteva detalii despre această situație, ținând să precizeze că nu s-a certat cu Alex Velea, acum, iubitul Antoniei are un mesaj pentru Lino Golden.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat).

În schimb, ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa.

De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: