Evenimentul Zilei > Monden > Alex Velea, dărâmat! Vestea care l-a distrus pe cântăreț: Ți-ai băgat frații la înaintare
Alex Velea, dărâmat! Vestea care l-a distrus pe cântăreț: Ți-ai băgat frații la înaintare

Alex Velea, dărâmat! Vestea care l-a distrus pe cântăreț: Ți-ai băgat frații la înaintare

Alex Velea duce încă un război dur cu Lino Golden, băiatul pe care putem spune că l-a crescut ca pe propiul său fiu.

Scandal monstru între vedetele din showbiz-ul românesc! Soțul Antoniei, Alex Velea  l-a atacat dur pe Lino Golden, pe rețelele de socializare. Acest lucru s-a întâmplat după ce artistul  i-a mulțumit pentru faptul că de fapt el l-a”creat”! Mai mult, Alex Velea i-a transmis chiar și un mesaj lui Lino Golden, căruia i-a spus că îi va fi veșnic recunoscător.

Mesaj dur al lui Alex Velea

Dar acest lucru nu este tot, deoarece Alex Velea a continuat criticile la adresa lui Lino. Soțul Antoniei i-a comunicat artistului să nu se mai considere o victimă, spunându-i că el l-a scăpat atunci când era bătut și l-a susținut când nimeni nu era lângă el. Iubitul Antoniei  l-a acuzat direct pe Lino că el este principalul vinovat pentru toate scandalurile. Potrivit lui Alex Velea, Lino Golden ar fi cel care avea probleme cu toată lumea.

Acuzații de victimizare

Velea i-a transmis lui Lino un mesaj pe o rețea de socializare în care îi scrie următoarele:

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.”

Velea, critici și la adresa lui Abi Talent

Velea i-a adresat cuvinte dure și lui Abi Talent , pe care l-a făcut ”boschet de periferie”. Lino a hotărât să facă pace cu Abi Talent. Acest lucru l-a deranjat foarte mult pe Alex Velea, el spunând că a uitat când se înjurau de familii și de morți. La sfârșit, iubitul Antoniei spune că este dezamăgit de comportamentul lui Lino. Velea amenință că lucrurile nu se vor finaliza așa.

”Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, că mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a mai scris Alex Velea, potrivit spynews.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: