Evenimentul Zilei > Monden > Aroganța Alexiei Eram la petrecerea lui Lino Golden. Velea turbează de furie
Aroganța Alexiei Eram la petrecerea lui Lino Golden. Velea turbează de furie

Aroganța Alexiei Eram la petrecerea lui Lino Golden. Velea turbează de furie

Iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram a făcut un gest de aroganță, la petrecerea lui Lino Golden, dansând pe una din melodiile lui Alex Velea, cu care cei doi membri rebeli ai familiei „Golden Boy” sunt în dușmănie.

Certa dintre Lino Golden, Mario Fresh, Alex Velea și iubita acestuia, Antonia, a depășit de mult „cadrul familial”, ajungând pe rețelele de socializare și în paginile presei mondene. Dacă până mai ieri, Alex Velea îl vedea pe Lino Golden ca pe fiul său adoptiv, lucrurile s-au schimbat total.

Lino Golden a făcut pace cu unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Velea, Abi Talent, iar acest lucru a echivalat cu o lovitură de cuțit primită pe la spate de „tatăl adoptiv”.

De altfel, Alex Velea a ținut să-i ureze „La mulți ani”, lui Lino Golden, printr-o postare specială, pe Instagram, în care îi aducea aminte de vremurile în care l-a ocrotit și l-a ajutat să treacă peste problem.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, tu ți-ai băgat frații la «înaintare» după ce i-ai «îmbârligat» să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme”, i-a transmis Alex Velea fostului său protejat într-un story pe Instagram.

El a continuat pe același ton, bătându-i obrazul fostului său tovarăș pentru prietenia cu Abi Talent, pe care îl consideră un boschet de preerie.

„Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa…De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig. La mulți ani Șerpișorule! Aaa, și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a mai scris Alex Velea.

La scurtă vreme după mesajul lui Alex Velea a apărut și înregistrarea cu Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, care, de asemenea, este certată cu Velea și Antonia. Aceasta s-a filmat dansând, la petrecerea organizată de Lino Golden, și fredonând piesa „E marfă tare”, a lui Alex Velea. Pare un gest arogant, menit să irite și să încingă și mai tare spiritele între cele două părți.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: