Artista nu și-a imaginat nici măcar o secundă ca la vârsta de 40 de ani, atunci când toți au familii și se iubesc, să ajungă o mamă singură, ba chiar dată afară din casă cu cei mici.

„Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri”, a declarat ea.

Acum, după divorț, Claudia Pătrășcanu încearcă cât de mult poate să-i ferească pe cei mici de zvonurile și gurile rele despre ea și Gabi Bădălău. Copiii s-au acomodat deja în noua lor casă și merg la grădinița. Artista face totul pentru binele micuților, chiar dacă uneori mai uită și de ea!

„Încerc să evit ca ei să simtă tensiunile dintre noi. Nicholas e mic, are trei ani jumate, iar Gabriel are şase. Amândoi s-au acomodat foarte bine aici, casa lor e acum aici, merg la grădiniţă la Agigea, ei nu percep acest război şi nici nu trebuie”, a adăugat Claudia Pătrăşcanu, potrivit RomâniaTV.

Ea a revenit pe scenă și s-a apucat de muncă serios. „Am și pentru cine să muncesc, sunt foarte determinată”.

Întrebată dacă o face din plăcere sau ca să câștige bani, Claudia Pătrășcanu a spus că e vorba de o plăcere frumoasă, din care și câștigă. Ea a adăugat că tatăl copiilor o sprijină „atât cât s-a declarat” și că nu a ajuns încă la un numitor comun cu Gabi Bădălău.

Ea a mai mărturisit că de doi ani nu se mai trezea fericită, cântând de exemplu, și că acum nu mai lasă pe oricine să o supere.