Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș în clanul Cămătarilor. Manu Bombardieru e foc și pară fiindcă Nuțu nu-l consideră „ciumeg”
Scandal uriaș în clanul Cămătarilor. Manu Bombardieru e foc și pară fiindcă Nuțu nu-l consideră „ciumeg”

Scandal uriaș în clanul Cămătarilor. Manu Bombardieru e foc și pară fiindcă Nuțu nu-l consideră „ciumeg”

Cartea biografică scrisă de Codin Maticiuc stârnește agitație și în clanul Cămătarilor. Un apropiat al lui Nuțu îi contestă acestuia supremația în lumea interlopă.

Cartea scrisă de Codin Maticiuc, „Dresor de lei și de fraieri – Viața luiNuțu Cămătaru”, stârnește controverse și în lumea interlopă. Manu Bombardieru consideră că a fost jignit de celebrul interlop. Cel care a spus despre ginerele fratelui său, Sile Cămătaru, că, deși este poreclit „Bombardieru”, „nu este vreun ciumeg”!

Manu Bombardieru se revoltă după afirmațiile făcute de Nuțu Cămătaru

Pentru a demonstra că, de fapt, este de temut, Manu se oferă să-și etaleze forța în fața lui Nuțu. Codin Maticiuc descrie în carte un moment în care se afla, alături Nuțu Cămătaru, la nunta uneia dintre fiicele lui Sile. Nași erau Manu Bombardieru și soția lui, Nicoleta, sora mai mare a miresei.

La un moment dat, Nuțu i-a transmis să nu se lase indus în eroare de porecla „Bombardieru” și să nu-l prezinte pe Manu ca și cum ar fi un „ciumeg”. Nuțu i-a mai spus lui Maticiuc că acesta s-a ales cu porecla respectivă pe când era încă foarte tânăr și vindea petarde și artificii pentru Revelion.

„Nu pot să-l văd ca interlopul României

„Această discuție a fost la nunta cumnatei mele mai mici, unde am fost naș împreună cu soția mea! Nu înțeleg de unde este frustrarea asta a lui față de mine. Mi se pare normal, dacă avea să-mi zică ceva despre ce zice el, smardoială sau ciumegăreală, să-mi spună în față. El nu este însă în măsură să-mi dea mie note. Nuțu este un interlop fără fapte, care, personal, nu a bătut pe nimeni, sau cel puțin nu știu eu. Pe mine mă recomandă faptele mele”, a spus Manu Bombardieru pentru cancan.ro.

„Eu îl știu altfel pe acest Nuțu, de când eram copil și mergeam cu tata la târg, pe la Călugăreni, în preajma sărbătorilor de iarnă. Se cumpărau una-alta, pentru casă. Porci, chestii de Crăciun. Eu de acolo îl știu și nu pot să-l văd ca pe interlopul României”, a mai spus Bombardieru.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: