Fiul lui Sile Cămătaru are probleme cu legea. O femeie îl poate băga la închisoare pe Daniel Balint

Fiul lui Sile Cămătaru are probleme cu legea. O femeie îl poate băga la închisoare pe Daniel Balint

Daniel Balint, fiul celebrului lider interlop Sile Cămătaru, a fost trimis în judecată din cauză că a încălcat ordinul de restricţie solicitat de fosta iubită, Giorgiana Iordache.

Fiul lui Sile Cămătaru are probleme cu legea. O femeie i-a adus beleaua lui Daniel Balint. Relaţia celor doi a fost tensionată în multe momente, dar unul dintre cele mai încinse dintre ele s-a consumat în iulie 2020, când Giorgiana Iordache a distrus un Mercedes la Iaşi de peste 100.000 euro.

La acea vreme, fiul lui Sile Cămătaru fusese alături de iubită la o nuntă organizată la Iași de alți lideri interlopi. Nu se cunosc motivele exacte, dar cei doi s-au certat şi femeia a plecat de la petrecere sub influenţa băuturilor alcoolice. Din fericire pentru ea, Giorgiana Iordache a scăpat teafără din teribilul accident rutier din zona CUG.

Femeia a încercat să scape de relaţia cu Dani Balint

Când a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost următorul: 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Femeia a apăsat prea mult pedala de accelerație pe strada de lângă Hotelul Capitol şi a uitat să frâneze la intersecția cu drumul principal. Ulterior, a sărit cu mașina peste o rigolă, a trecut pe sub o conductă de gaz și s-a oprit după ce a distrus un gard. „Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, arătau atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiul lui Sile Cămătaru

După acel scandal, tânăra în vârstă de 28 de ani a depus o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție temporar. Conform celor aflate de jurnaliştii ieşeni, anchetatorii spun că fiul lui Sile Cămătaru nu a respectat ordinul respectiv.

„Astfel, recent, Daniel Vasile Balint a fost trimis în judecată de procurori, sub acuzația de nerespectare a ordinelor de protecție. În cadrul dosarului, Giorgiana Iordache este parte vătămată.

Probleme noi cu legea în clanul Cămătaru

Acum, urmează ca judecătorii să stabilească un prim termen al procesului, după care vor asculta ce au de spus cei doi iubiți, Giorgiana Iordache, cunoscută drept Giulia, și Daniel Balint”, arată bzi.ro.

În decembrie 2019, Daniel Vasile Balint era părăsit oficial de Andreea fosta soţie: „Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit.

Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»!

Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!” În septembrie 2020, şi Dani Balint a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare plus 70 de zile de muncă în folosul comunității. Amintim că Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv în februarie 2020.

Dani Balint şi fosta soţie