Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat în România. Bebe Cămătaru se afla pe lista celor mai căutate persoane

Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat în România. Bebe Cămătaru se afla pe lista celor mai căutate persoane

Fiul cunoscutului interlop Sile Cămătaru a fost extrădat din Germania și adus în țară, în baza unui mandat de arestare emis pe numele său de o instanță din județul Olt. Bebe Cămătaru este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni la legea rutieră

Fiul cunoscutului interlop Sile Cămătaru a fost extrădat din Germania și adus în România sub escorta poliției. Albert Florian Balint, zis Bebe Cămătaru (foto) figura pe lista Poliției Române cu cele mai căutate persoane. Pe numele lui a fost emis un mandate de arestare pentru infracțiuni la regimul rutier.

„La data de 24 septembrie 2020, Judecătoria Slatina a emis mandatul de arestare preventivă nr. 10, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației”, se arată pe site-ul Poliției Române, în dreptul fotografiei lui Albert, la rubrica celor mai căutate persoane.

Poliția nu a făcut precizări despre circumstanțele în care a fost identificat și reținut Albert Florian Balint, în Germania.

Ne puteți urmări și pe Google News

Probleme cu legea în România

În vârstă de 33 de ani, Bebe Cămătaru, fiul lui Sile Cămătaru, a avut multe probleme cu legea în România.

Astfel, în decembrie 2019, el a fost implicat într-o urmărire cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier. Aflat la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare din străinătate, a refuzat să oprească la semnalul agenților. În cele din urmă a fost oprit, în Capitală, după o urmărire în care polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

La acea data, Bebe Cămătaru era căutat pentru că înjunghiase un tânăr în fața unei discoteci de la Timișoara. A fost eliberat însă după numai câteva ore, pentru că victima și-a retras plângerea. Autoritățile suspectau că este posibil ca victima să fi fost amenințată sau plătită pentru a opri ancheta.

Fiul lui Sile Cămătaru extrădat pentru un mandat de arestare la Olt

La câteva zile după incidental din București, Bebe Cămătaru a fost reținut din nou. De această data s-a întâmplat pe raza localității Găneasa, județul Olt. Polițiștii au stabilit că tânărul conducea fără permis, după ce consumase substanțe interzise, droguri.

Incidentul a avut loc chiar în ultimele zile ale anului 2019, iar Bebe Cămătaru a fost arestat preventiv. Ulterior, el a contestat măsura măsura arestului preventiv, iar Tribunalul Olt a decis să fie judecat în libertate.

„Instanța a admis cererea și a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 și a dispus punerea în libertate”, arătau, la vremea respective, reprezentanții instanței.