Scandal în familia Cămătarilor! Sile Cămătaru a fost jefuit din spatele gratiilor...

Scandal în familia Cămătarilor! Sile Cămătaru a fost jefuit din spatele gratiilor...

Scandalul dintre Sile Cămătaru și vărul său, Bebe Bărbulescu, zis Bebe Cămătaru a atins cote maxime. Surse din apropierea familiei au dezvăluit de la ce a plecat tot acest scandal și cât de rău a ajuns Sile Cămătaru în spatele gratiilor.

O dată ajuns Sile Cămătaru  în spatele gratiilor, apropiațiilor le-a venit o idee de afaceri.  Astfel, Marian Sîrbu – nickname „Box” – și Florin Șpac (fost luptător de performanță), înțeleși cu Bebe Cămătaru, i-ar fi „suflat” lui Sile paza unui lanț de cazinouri din Capitală. Bineînțeles, afacerea respectivă este una care aduce bani frumoși, de unde și supărarea lui Sile Cămătaru.

Zvonurile aduc în discuție aproximativ 40.000 de lei pe lună, bani pe care acum i-ar împărți, „frățește”, cei trei, iar Sile Cămătaru s-a trezit „ars” la ”buget” exact atunci când se aștepta mai puțin, scrie cancan.ro

Sile Cămătaru după ce a simțit pe propria piele că nu este ușoară viața în pușcărie, a transmis prin intermediul avocatului său,  că îi este teamă că va fi… ucis, suferind din cauza afecțiunilor pe care le are și a epuizării.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

„Vor să mă omoare! Ei ştiu că sunt bolnav şi că nu aş rezista să fiu transportat câte 260 de kilometri, dus-întors, prin căldură, nedormit… Deşi legea îi obligă să mă transfere aproape de localitatea de domiciliu, mai ales că mai am şi un alt dosar la Bucureşti, au susţinut că nu au locuri la Jilava şi m-au trimis la Mioveni. Vor să mă ţină toată ziua pe drumuri, între Mioveni şi Bucureşti, ca ă mor din cauza afecţiunilor pe care le am şi a epuizării”, s-a plâns Sile, potrivit avocatului.