Lovitură imensă pentru Sile Cămătaru! Magistrații au luat decizia. Oamenii legii l-au prins

Lovitură imensă pentru Sile Cămătaru! Magistrații au luat decizia. Oamenii legii l-au prins

Cunoscutul interlop bucureştean Sile Cămătaru traverseaza momente grele după ce fiul său, Dani Balint, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare plus 70 de zile de muncă în folosul comunității.

Conform spynews.ro, decizia magistraţilor a fost anunţată într-un dosar penal deschis de oamenii legii după ce l-au prins pe Dani Balint conducând fără permis.

La data de 11 aprilie 2019 și 9 noiembrie 2019 el fost depistat fără permis de conducere.

În noiembrie, Daniel Vasile Balint a şi accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni, după care, speriat de urmări, a fugit de la locul faptei.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, într-unul cel de-al doilea proces, fiul lui Vasile Balint (n.r. - Sile Cămătaru) a şi primit pedeapsa cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

Mai departe, acesta poate planta panseluțe pe străzi sau poate mătura frunzele din parcuri.„Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare.

Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare.

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani.

Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, au decis judecătorii cu privire la Dani Balint.

În octombrie 2019, fiul lui Sile Cămătaru era actorul principal al unui episod sângeros, despre care puteţi citi mai multe detalii accesând acest link.

După acel episod, el a fost oprit de agenţii de la Brigada Rutieră din Bucureşti la un control de rutină, dar a preferat să îi evite.

S-a ajuns la o urmărire ca în filme, iar oamenii legii au reuşit să-l oprească în cele din urmă doar după ce au tras mai multe focuri de armă.

foto: Dani Balint

sursa: spynews.roto