Evenimentul Zilei > Monden > Scandal monstruos între Meghan Markle şi Kate Middleton! Mize obscure în Familia Regală
Scandal monstruos între Meghan Markle şi Kate Middleton! Mize obscure în Familia Regală

Scandal monstruos între Meghan Markle şi Kate Middleton! Mize obscure în Familia Regală

Daily Mail a dezvăluit câteva detalii din următorul număr al revistei Tatler şi a băgat din nou zâzania în Familia Regală Britanică. De data aceasta sunt vizate Ducesa de Sussex (Meghan Markle) şi Ducesa de Cambridge (Kate Middleton)

Conform sursei citate, marea ruptură între cele două a plecat de la nunta regală din urmă cu doi ani (n.r. – Prinţul Harry şi Meghan Markle), la care fiecare dintre ele a dorit să impună un detaliu nesemnificativ la prima vedere.

Scandalul a fost centrat pe tema purtării colanţilor de către prințesa Charlotte și celelalte tinere domnișoare de onoare la nunta din luna mai 2018.

În ultimul număr, revista lunară Tatler oferă detalii despre conflictul dintre cele două ducese şi în plus adaugă că soţia Prinţului William se simte „epuizată și prinsă” din cauza volumului crescut de muncă după decizia Ducelui și Ducesei de Sussex de a se retrage din rândul membrilor seniori ai Familiei Regale.

Publicaţia citează o sursă cu identitate ascunsă, care susține că Ducesa de Cambridge dorea să urmeze „protocolul” cu privire la domnișoarele de onoare (n.r. – adică acestea să poarte dresuri), dar Meghan nu a fost de acord.

Orgoliile dintre cele două s-au consumat chiar la repetiţia dinaintea nunţii, conform sursei citate de Tatler: „A fost o zi fierbinte și se pare că a existat o discuţie despre domnișoarele de onoare, dacă trebuie să poarte colanți sau nu. Kate, în urma protocolului, a considerat că ar trebui. Meghan nu a vrut.”

Scandal monstruos între Meghan Markle şi Kate Middleton!

Imaginile de la nunta de la Capela St George, Windsor, le arată pe cele șase domnișoare de onoare cu picioarele goale, în timp ce fotografiile de la nunta prințului William și Kate din aprilie 2011 arată că domnişoarele de onoare purtau dresuri.

„Kate se înfurie din cauza volumului mai mare de muncă. Sigur că zâmbește și se îmbracă în mod corespunzător, dar nu vrea asta.

Se simte epuizată și prinsă. Lucrează la fel de mult ca un director executiv de top, care trebuie să circule tot timpul, fără a beneficia de limite și multe vacanțe”, a completat sursa.

Disputa dintre cele două a fost atât de tensionată încâ, Meghan ar fi făcut-o pe Kate să verse lacrimi de frustrare din cauza diferenţelor de opinie cu privire la rochia prințesei Charlotte.

Daily Telegraph a raportat că două surse au spus că Ducesa de Cambridge plângea după proba vestimentară a micuţei Prinţese Charlotte.

„Kate tocmai îl născuse pe Prințul Louis și se simțea destul de emoționată”, a afirmat o sursă.