Văduva lui Fane Spoitoru a intrat în conflict cu fiica ei vitregă la puţin timp după decesul celebrului interlop,  Elena a fost acuzată că nu a păstrat un an de doliu, refăcându-şi viaţa repede, cu un bărbat, în Israel. Mai mult, Claudia, sora ei mai mare şi fratele Fane Jr. au cerut ca mare parte din averea rămasă de la Fane Spoitoru să le revină, potrivit cancan.ro.

 


VIDEO / Soţia lui Fane Spoitoru, mărturii cutremurătoare despre averea interlopului decedat

 


 
Numai că succesiunea, care părea o simplă formalitate, s-a tot lungit. Claudia a acuzat-o pe văduvă că se împotriveşte succesiunii. Mai mult, că averea lui Fane s-ar duce pe datorii. ”Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF şi dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”, spunea Claudia, primăvara trecută.


IMAGINI ŞOCANTE ÎN PREMIERĂ! Fane Spoitoru, cu CUŢITUL la gâtul unui MARE SPORTIV ROMÂN!


Cum a ajuns cunoscut și de temut Fane Spoitoru

Ion Titişor este numele real al celui poreclit Fane Spoitoru şi a fost unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Bucureşti. El a devenit cu adevărat celebru după incidentul din 1992, când a fost împuşcat de mai multe ori de un poliţist.